Marea dezamăgire din viața lui Florin Busuioc. Vedeta de la Pro TV a povestit tot: ‘I-am pus într-o situație urâtă’

Marea dezamăgire din viața lui Florin Busuioc. Vedeta de la Pro TV a povestit tot: ‘I-am pus într-o situație urâtă’
Busu, urmărit de regrete. De ce este dezamăgit

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz-ul românesc. Acesta se bucură de o carieră explozivă și de milioane de români ce îl urmăresc mereu cu sufletul la gură. Deși s-ar zice că viața lui este minunată, acesta are și un mare regret ce îl urmărește de o perioadă lungă de timp.

Ce mare regret are Busu. L-a afectat enorm

Florin Busuioc, cunoscut drept Busu de toată lumea, este mereu surprins cu zâmbetul pe buze și nu lasă problemele să îl afecteze. Totuși, el trecea în urmă cu doar câțiva ani printr-o întâmplare terifiantă. Acesta a suferit un infarct, moment în care toată lumea s-a îngrijorat pentru starea lui de sănătate. Marele său regret este faptul că a fumat timp de 37 de ani, viciu ce l-a dus pe muchie de cuțit.

„Că am fumat 37 de ani și am făcut infarct din cauza asta, și i-am pus pe toți într-o situație urâtă.”, a zis Florin Busuioc pentru revista Viva! atunci când a fost întrebat care este cel mai mare regret al său.

Florin Busuioc: „Mi-e teamă că vom trăi așa de acum înainte”

De asemenea, Florin Busuioc se confruntă și cu anumite temeri în ultima perioadă. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că îngrijorările sale vin din partea pandemiei, problemă ce ar putea să rămână fără rezolvare. Acesta a susținut că există multe schimbări aduse de contextul pandemic atât la teatru, cât și în interacțiunea dintre oameni.

„În general, mi-e teamă de nerezolvarea acestei probleme care a apărut de anul trecut – pandemia. Mi-e teamă că vom trăi așa de acum înainte, ceea ce nu e deloc plăcut, mai ales că avem probleme mari cu spectacolele de teatru, sunt probleme mari la nivelul relațiilor dintre oameni și așa mai departe.”, a mai spus Florin Busuioc.

Ce nu suportă Florin Busuioc. Vedeta de la Antena 1 a spus totul

Busu a povestit și ce sfat le-a dat fetelor sale atunci când vine vorba despre greșelile pe care le fac oamenii în fiecare zi. Acesta nu tolerează greșelile făcute făcute voluntar, dar acceptă momentele în care persoanele nu înțeleg, de fapt, toată situația și ajung la o decizie ce nu este chiar așa de bună.

„Pentru o greșeală neintenționată, făcută din ignoranță sau naivitate, dar n-am toleranță pentru greșelile făcute voluntar. De exemplu, fetelor mele, în general când sunt la școală, le spun: greșiți, puteți să greșiți pentru că nu aveți de unde să știți totul. Profesorii nu ar trebui să vă taxeze pentru o greșeală involuntară, din neștiință, ci ar trebui să vă ajute să înțelegeți ce ați greșit și să vă îndrume ca să nu mai faceți aceeași greșeală a doua oară.”, a adăugat acesta pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI