Florin Busuioc, derapaj în emisiunea lui Cătălin Măruță: ”Nu vă e rușine mă, babuinilor? S-a umflat tărâța în voi?”

Florin Busuioc, derapaj în emisiunea lui Cătălin Măruță: ”Nu vă e rușine mă, babuinilor? S-a umflat tărâța în voi?”
Florin Busuioc, extrem de nervos în emisiunea lui Cătălin Măruță

Florin Busuioc a marcat o noua apariție de zile mari în emisiunea lui Cătălin Măruță! Cunoscutul om de televiziune nu a mai suportat și a aruncat cu jigniri după ce prezentatorul l-a pus să comenteze anumite întâmplări din România.

Florin Busuioc nu s-a mai abținut. Ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță

Busu vine în fiecare săptămână la Cătălin Măruță pentru a discuta despre vremea meteo, dar și despre diferite întâmplări apărute în presă. Acesta nu a mai ținut cont de nimic în momentul în care a aflat că polițiștii din Pitești au dat o amendă usturătoare după ce li s-a atras atenția că staționau neregulamentar.

Un bărbat a vrut să le explice politiștilor că staționau neregulamentar, aveau ușa autoturismului deschisă și se aflau în apropierea unei intersecții. După acest moment, el a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină și i s-a aplicat o amendă în valoare de 725 lei pentru că avea trusa medicală expirată.

Florin Busuioc: ‘Nu vă e rușine, mă, babuinilor?’

Florin Busuioc a aflat tot ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar ce s-a întâmplat după întrece imaginea telespectatorilor. Omul de televiziune s-a enervat cumplit și a avut câteva reproșuri de făcut la adresa polițiștilor.

„Nu vă e rușine, mă, babuinilor? Care e treaba? S-a umflat tărâța în voi? Nu înțeleg, de ce să aibă cocoșenii de genul? De ce să aibă, frate, niște polițiști? Băi, băi frate, băi.

S-au supărat ei că i-a atenționat cetățeanul. Asta e treaba ta, ca polițist? Să îl tragi pe dreapta, să îi dai amendă pentru orice? E greu să recunoști că ai greșit când e cazul? Indiferent că ești polițist, senator, parlamentar, medic.”, a spus Florin Busuioc.

Anunț trist pentru români. Ce a spus Florin Busuioc despre meteo

În ediția de astăzi, 2 iulie, Florin Busuioc a vorbit și despre fenomenele meteorologice din următoarele zile. Se pare că românii se vor confrunta cu ploi zdravene și tot felul de probleme, iar apoi canicula o să pună stăpânire pe mai multe regiuni.

„În Marammureș, Transilvania, Muntenia, Crișana, o să fie până în noaptea aceasta la 23:00 cod portocaliu cu vreme foarte grea, ploi zdravene. Sunt zone care sunt predispuse la inundații, la tot felul de probleme. Se pare că tot prin zona aceea o să fie problemele, din păcate. În Nordul Moldovei este mai ferită zona, acolo mi se pare că este cod galben.

Până mâine dimineață, nordul țării are cod galben. Până mâine dimineață la 10:00 o să fie ploi zdravene. În București așteptăm o ploaie răcoritoare, pe la 8:00. Stă să plouă, problema este că iarăși o să înceapă să se încălzească foarte tare.

Luni e foarte cald, avem 35 de grade, e caniculă în unele zone. Marți sunt 34 de grade, deci mai scade. Mâine avem 33 de grade, poimâine 34, luni 35.”, a mai zis Busu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI