Busu, reacție acidă, după ce pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica s-a scufundat: ”Îmi vine să îi bat în cap”

Busu, reacție acidă, după ce pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica s-a scufundat: ”Îmi vine să îi bat în cap”
Florin Busuioc, reactie acida in emisiunea lui Catalin Maruta

Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane s-a scufundat. Astfel, în fotografiile care au fost publicate pe rețelele de socializare se vede cum pontonul este pe jumătate scufundat în apele Dunării. Acest ponton era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

Busu, reacție acidă, după ce pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica s-a scufundat

Invitat la emisiunea La Măruță, Florin Busuioc a comentat știrea în platoul lui Cătălin Măruță. El a avut o reacție acidă la adresa oficialilor care obișnuiesc să taie panglici

”Au venit ăia cu foarfeca, oficialii. Eu când îi văd pe ăștia îmi vine să îi bat în cap, cu ăla de desfăcut berea. Suntem vai de capul nostru, au inaugurat pontonul care s-a scufundat pentru că nu era bine făcut. Asa e la noi. Proștii suntem noi, cam de vreo 80 de ani, pentru că ce avem acum perpetuează o stare de fapt de dinainte.

Nu o să se schimbe nimic, clasa politică este otova, nu are nici măcar un om care să fie lumină pentru țară. Toți sunt o apă și un pământ. Eu o zic. Să îmi facă cineva ceva. Nu sunteți în stare de nimic. Vai de capul vostru, mai exact de al nostru, că de al vostru nu îmi pasă”, a spus Busu în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

Context:

În urmă cu trei săptămâni, șapte oameni, în frunte cu Ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Evenimentul s-a desfășurat cu ocazia lansării, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, acesta fiind un proiect privat realizat de Fundația Sera România și Penny România.

De altfel, contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Mahmudia au spus că acesta este doar „puțin bandat” și nicidecum scufundat:

„El nu este scufundat. Unde a fost ancorat în zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a spus secretarul comunei Mahmudia, potrivit G4Media. 

De asemenea, și Raluca Turcan a oferit un punct de vedere după acest incident:

„Centrul de recuperare își va începe activitățile în noiembrie. Nu doresc să politizăm, investiția este privată. Ce mă interesează ca autoritate publică, pentru că în această situație este un proiect privat, nu al ministerului, este să nu existe niciun risc de utilizare a pontonului”, a declarat Turcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI