Florin Busuioc a făcut la Măruță anunțul așteptat de toți românii. Când vine primăvara, de fapt

Florin Busuioc a făcut la Măruță anunțul așteptat de toți românii.  Când vine primăvara, de fapt
Florin Busuioc, anunț despre primăvară ”La Măruță”

Fie vremea cât de rea, sigur ea se va schimba. Un anunț la fel de pozitiv a făcut și Florin Busuioc astăzi, în cadrul emisiunii ”La Măruță”, unde a dat vești calde despre vreme și însorite despre primăvară.

Anunțul lui Florin Busuioc făcut la Măruță: „A venit primăvara!”

Florin Busuioc a anunțat, în cadrul rubricii pe care o are în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a venit „un fel de primăvară”. Prezentatorul meteo a dat și câteva detalii despre cum va fi vremea în următoarea perioadă.

Mâine vor fi 18 grade Celsius. Temperaturi mai mari decât în normal. 5 grade vor fi doar prin est, unde o să avem și precipitații, dar avem 15…16 grade în sud. După avem 8-16 grade, iar marți parcă aveam 9-18. Acum, în mod normal, în perioada asta ar trebui să avem 15 grade. Am putea anunța că a venit primăvara, cu toate că la munte sunt încă ninsori. Dragi români, a venit primăvara.

Mă rog, un fel de primăvară. Încet, încet începe să se încălzească și la București. Ce mă deranjează pe mine este că s-au închis sălile de sport și nu mai pot să ridica gantere și să îmi fac exercițiile. Eu nu am cum să fac sport în casă; sau nu am cum să fac cine știe ce sport în casă”, a spus Busu la Pro TV. 

Vremea în țară 

Vremea se îmbunează și în Europa în multe regiuni, iar precipitații sub formă de lapoviță și ploaie se vor semnala îndeosebi în nord-vestul și vestul continentului. Mai abundente vor fi în Irlanda, Anglia, nord-vestul Franței și sudul Norvegiei. La noi, temperaturile vor fi în creștere.

Nori mai mulți vom găsi în vestul și sud-vestul teritoriului și izolat în Dobrogea, unde vor fi precipitații slabe, predominant ploi. Temperaturile maxime se vor încadra, în ziua de 27 martie, între 5 grade – estul Transilvaniei – și 15 grade Celsius – sud-vestul extrem. În Capitală, soarele va fi generos sâmbătă și duminică. Maxima primei zile de weekend va fi de 15 grade Celsius, iar în a doua vor fi 18 grade Celsius.

Urmăriți Playtech.ro și pe