Florin Busuioc nu a menajat pe nimeni la Pro TV. Și Măruță i-a dat dreptate: ‘Babuini, cum spui tu’

Florin Busuioc nu a menajat pe nimeni la Pro TV. Și Măruță i-a dat dreptate: ‘Babuini, cum spui tu’
Florin Busuioc nu a menajat pe nimeni la PRO TV

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre vreme și despre vremuri. Acesta a comentat știrile nou-apărute în presă, alături de Cătălin Măruță.

Florin Busuioc nu a menajat pe nimeni la Pro TV

Florin Busuioc s-a exprimat în ce privește știrea din Republica Moldova, când, în Parlamentul Republicii Moldova, a fost ținut un moment de reculegere pentru o persoană aflată încă în viață, și anume scriitorul Vanghelie Spiridon. S-a întâmplat, cel mai probabil, din cauza răspândirii unei știri false. Tot în Parlament, cineva a anunțat apoi că Vanghelie Spiridon este în viață. Despre acest caz, Florin Busuioc a avut o reacție în stilul caracteristic declarând.

”De cate ori am fost eu mort mai, Cataline, in stirile din online!…  Astea sunt niste vome, niste nenorociri, cum zice și doamna. A fost un moment penibil. Au tinut un moment de reculegere, iar un domn de acolo a zis ca e viu. In general, se imprastie o gramada de stiri false, fake news-urile sunt la mare moda. Nici nu nu stiu cine sunt acei oameni din media care isi permit sa faca asta, dar in opinia mea sunt niste babuini. Bine că omul e viu”, a spus Florin Busioc. Tot Florin Busuioc a mai ținut să anunțe și faptul că încă nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.

Florin Busioc: ”Nu avea voie să dea spargere la nevastă”

Un alt moment inedit al emisiunii a fost și când în platou i s-au arătat niște papagali. Busu a fost fermecat de modul în care aceștia ”grăiau”.

” Eu am auzit doar papagali injurand, spunandu-mi ca sunt urat”, a mai zis Busu, care a comentat apoi și a doua știre, și anume, cazul de la Satu Mare, când un bărbat a chemat Poliția, crezând că are un hoț în casă, deoarece auzea zgomote. Era, de fapt, amantul soției lui.

”Au venit 3 masini de politie si l-au gasit in dulap. Barbatii s-au batut de fata cu politia. Merita? Ala a crezut ca e un hot in casa, si chiar era hot, i-a furat nevasta. Nu avea voie sa vina si dea spargere la nevasta. Nu e normal. Pe patul lui si me muzica lui. El a facut bine ca a chemat politia, nu trebuia sa se bata de fata cu politia, ci dupa”, a comentat Busu știrea cu pricina.

Florin Busuioc este prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI