Florin Busuioc a dat vestea tristă în primul weekend fără restricții. Cătălin Măruță a explodat: ‘Busu, ne omori’

Florin Busuioc a dat vestea tristă în primul weekend fără restricții. Cătălin Măruță a explodat: ‘Busu, ne omori’
Florin Busuioc a dat vestea tristă în primul weekend fără restricții

Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl știu toți, a venit azi în emisiunea ”La Măruță”, unde a comentat vremea și vremurile.

Florin Busuioc a dat vestea tristă în primul weekend fără restricții

Deși este un weekend în care nu purtăm mască în aer liber, deci măsurile s-au mai relaxat, așa cum a anunțat ieri președintele Klauss Iohannis, iată că vremea pare să nu țină cu noi. Cel puțin asta a spus Busu despre vreme, fapt care l-a făcut pe Cătălin Măruță să exclame: ”Busu, ne omori!”. Iată cum se anunță vremea în acest weekend, dar și ce dialog a existat între Busu și Cătălin Măruță.

”-Deci tu ai terminat Dreptul, din cauza ta s-a dus naibii! Vremea e foarte rea. Mâine se mai încălzește un pic. E cu ploi, cu grindină.

-Busu, ne omori!

-A început de ieri, azi a fost soare, mâine o să fie urât, e mai cald un pic în București 25 de grade, poimâine 20 de grade și vreme urâtă. Luni ne mai plouă puțin, iar marți vremea e mai bună. La nivelul țării, în noaptea asta un cod galben de inundații, am văzut ce s-a întâmplat în județul Satu Mare, cad cantități mari de apă și poate să fie și grindină, vijelii. Azi vântul a bătut…

Nu pot sa schimb eu vremea, am încercat, dar nu am putut. Nu rezolvi nimic cu managementul de mijloc, cu badea Ilie nu rezolvi lucrurile, trebuie să mergi mai sus. E vreme de făcut placinte în weekend”, a fost discuția dintre Busu și Cătălin Măruță.

Weekend fără mască în aer liber

Președintele Klaus Iohannis a anunțat ieri că prima etapă de relaxare a restricțiilor o să aibă loc chiar în acest weekend. Se va renunța la masca de protecție în aer liber, cu câteva excepții, dar și la restricțiile de circulație pe timp de noapte.

Astfel, primul punct din calendarul de relaxare este 15 mai, sâmbătă, când se va renunța la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice exterioare, excepții făcân zonele aglomerate precum târguri, piețe sau stațiile pentru transportul în comun. De asemenea, tot din acest weekend sunt ridicate restricțiile de circulație pe timp de noapte, a mai spus ieri președintele, în cadrul unei conferințe de presă. Nici agenții comerciali nu o să mai aibă programul limitat.

„Tot din acest weekend, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”, a mai adăugat ieri președintele Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI