Florin Busuioc a comis-o în direct, la Cătălin Măruță în emisiune: „Klaus Iohannis nici nu știe ce semnează”

Florin Busuioc a comis-o în direct, la Cătălin Măruță în emisiune: „Klaus Iohannis nici nu știe ce semnează”
Ce a spus Florin Busuioc despre Cătălin Măruță

Florin Busuioc a venit azi în platoul emisiunii la Măruță, pentru a comenta vremea și vremurile. El a spus că ne așteaptă temperaturi mari în weekend, dar și la începutul săptămânii viitoare, însă cu toate acestea, șoferii ar trebui să mai aștepte cu schimbatul cauciurilor de iarnă cu cele de vară. Busu a comentat și cele mai noi știri apărute în presă.

Florin Busuioc a comis-o în direct, la Cătălin Măruță în emisiune

Florin Busuioc a venit azi în platoul La Măruță. Actorul și prezentatorul rubricii „Vremea”, de la Pro TV a spus cum vor fi temperaturile în următoarele patru zile.

„Vremea se îmbunează, azi era anunțat un cod galben de vânt chiar la București, până în Teleorman, Moldova, Bărăgan. De mâine e soare, e frumos, poate prin nord și prin nord est. Azi au fost vreo 14 grade, mâine avem 18 grade, apoi 20, marți 22 de grade. Astea nu mai sunt temperaturi de martie, ci de început de mai.  (…) Vă anunț eu când să vă schimbați cauciucurile, că mai sunt niște probleme, mai stați un pic”, a spus Busu.

”Ce arătăm noi lumii?”

Prezent în emisiunea La Măruță, Florin Busuioc a comentat și cele mai noi știri care au circulat în presă, printre care și știrea despre marcajul derutant făcut pe o stradă din Drăgășani, cu linii inegale, care merg când spre dreapta, când spre stânga. Știrea a primit multe comentarii haioase din partea oamenilor, iar autoritățile de acolo au spus liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.

„Cred că și eu făceam liniile alea mai drepte. N-am avut buget și am angajat niște proști, bine că și recunosc. Angajezi niște bătuți în cap să tragă linie? Există specializare și pentru asta. Vai de capul nostru! Cât de proastă e țara asta? Țara e frumoasă, dar am stricat-o și pe asta! Ce arătăm noi lumii? Zici că suntem în filmul Nea Mărin”, a zis Busu.

Busu a comentat și știrea conform căreia se dau amenzi uriașe și suspendarea activității pentru firmele care vând alcool și tutun minorilor sub 18 ani, dar poate fi dispusă măsura suspendării activităţii localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 şi 30 de zile dacă se servesc băuturi alcoolice, în localurile publice, consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate.

„Cine a propus această lege? Măi copii, sunteți nebuni la cap, păi de unde știe să barmanul cât de beat e ăla, ăla poate să fie ca lopata, beat ca planta. Klaus Iohannis nici nu știe ce semnează, cred că are alte probleme acum, nu se mai uită cu atenție. Legea asta s-a promulgat aiurea”, a spus Busu.