Flick Domnul Rimă va deveni tată! Cum a anunțat că Denisa Filcea este însărcinată

Flick Domnul Rimă va deveni tată! Cum a anunțat că Denisa Filcea este însărcinată
Flick Domnul Rima si Denisa Flicea vor avea un copil. Cum au anuntat ca fosta Miss Planet este insarcinata

Bucurie mare pentru Flick. Celebrul om de radio va deveni tată pentru prima dată. Fostul crainic de la Radio Zu a anunțat că Denisa Filcea, soția lui, este însărcinată cu primul copil al cuplului. Ce peisaj inedit au ales cei doi viitori părinți pentru a face anunțul cel mare. Fanii s-au topit.

Flick va deveni tată, Denisa Filcea este însărcinată

Flick este în culmea fericirii, de când a aflat că va deveni tată pentru prima oară. Soția omului de radio, Denisa Filcea, este însărcinată, iar mesajul i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului.

Domnul Rimă este cel care a făcut oficial anunțul venirii pe lume a viitorului său copil, printr-un videoclip emoționant postat pe Instagram.

În dreptul videoclipului filmat în deșert, cei doi viitori părinți zâmbesc fericiți, privind cu emoție către burtica de gravidă a Denisei Filcea. În dulcele-i stil clasic, Flick a compus câteva versuri emoționante, anunțându-și admiratorii din mediul online că va avea un copil.

„Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.
Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi❤️”, a scris Flick pe Instagram, în dreptul imaginilor în care Denisa Filcea își etala burtica de gravidă.

Ce vedete l-au felicitat pe Flick

În doar câteva luni, Flick și Denisa Filcea îl vor întâmpina pe lume pe primul lor copil. Printre primele persoane care i-au felicitat pe viitorii părinți au fost Liviu Guță, Oana Roman și artista Ami.

Felicitari❤️😍 – Ami

Woooow felicitări 👏👏🤗🤗🤗🤗 – Oana Roman Elisei

Ei sunt vecinii mei frumoși ❤️❤️ – Liviu Guță

Fanii lui Flick și ai Denisei Filcea au trimis zeci de mesaje de felicitări

De asemenea, fanii omului de radio au înroșit butonul de like și le-au transmis sute de aprecieri celor doi amorezi.

„Va mulțumim ca ne faceți atât de fericiți! ❤️❤️❤️❤️

Cat de frumos😍😍😍Felicitari oameni frumosi❤️❤️❤️

M-am topit 🥰😍piele de găina ❤️ Sarcina ușoară 😍😍😍sunteți prea frumoși

Cat de frumosssssss și emoționant ❤️❤️

Doamne de cand asteptam vestea asta❤️❤️multa fericire si iubire👏😍”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care internauții le-au trimis cuplului format din Domnul Rimă și soția lui, Denisa.

În septembrie 2021, Sebastian Andrei Filcea, cunoscut publicului sub numele de „Flick, Domnul Rimă”, a anunțat că pleacă de la Radio Zu. Este căsătorit cu Denisa Filcea, femeia care-i va dărui un copil în câteva luni.