Flick Domnul Rimă, anunț surpriză în miez de noapte. Toată lumea a fost uluită după vestea asta

Flick Domnul Rimă, anunț surpriză în miez de noapte. Toată lumea a fost uluită după vestea asta
Oamenii au fost extrem de triști să audă asta

Celebrul Flick a făcut un anunț surprinzător, vineri seara. Vedeta de la Radio Zu și-a luat prin surprindere fanii.

Anunțul a fost făcut pe pagina lui de Facebook, iar internauții au reacționat imediat.

Anunțul surprinzător făcut de Flick

Alături de o fotografie cu el la radio, Flick Domnul Rimă a ținut să facă un anunț important. El a preferat să facă asta în rime, exact talentul care l-a și consacrat.

Mai exat, după aproape 12 ani de Radio Zu, vedeta a decis să se retragă. Vrea să meargă pe alt drum, așa că a demisionat de la radio și va începe noi proiecte.

El a ținut să le mulțumească oamenilor care i-au fost aproape în atâția ani de radio și care l-au încurajat și l-au apreciat, dar și colegilor de la Zu.

Fanii i-au dedicat versuri

Flick Domnul Rimă a anunțat că fanii îl vor găsi în continuare în mediul online, acolo unde va continua să vorbească în rime și să amuze mii de oameni.

Poezia pe care a făcut-o pentru a își anunța plecarea de la Radio Zu a strâns peste 9000 de aprecieri.

Fanii i-au urat succes în noile proiecte, iar unii au încercat chiar să îi compună poezioare în versuri prin care să îi spună cât l-au apreciat la radio.

„Regret că pleci și nu știu cum, O să mai rîd la ceas de seară Din suflet îți urez drum bun Să urci pe cea mai ‘naltă scara!/ Multumim pentru zilele-n care ”Ne-ai distrat” cum doar tu stii, Si-asteptam cu nerabdare S-ai succes in continuare. Si s-ajungi unde-ti propui. Fiindca poti fi si mai mare! O stim fara sa ne spui!”, sunt doar două dintre versurile pe care fanii i le-au dedicat lui Flick.

Ce anunț a făcut prezentatorul de radio

„Azi vor fi strângeri de mână/ Fiindcă nu doar vineri este/ E-un final de săptămână/ Și final într-o poveste./ Doisprezece ani, aproape,/Am trăit cea mai frumoasă/ Și mai cool dintre etape./ Radio ZU mi-a fost “acasă”./ Dar de astăzi înainte/ Drumul nostru se desparte. /Alte planuri am în minte,/ Vreau să merg și mai departe.

O să-ncep alte proiecte, /Unele și mai nebune/ Și vreau să le fac perfecte,/ Cu aceeași pasiune./ Las în urmă ani întregi/ În care-am putut să cresc /Și o gașcă de colegi /Cărora le mulțumesc. /Mulțumesc și celor care /M-au plăcut, apreciat, /Și care în difuzoare /Zi de zi m-au ascultat.

Dacă tu, măcar o dată, /Ai râs, plâns sau ai zâmbit, /Am inima mai bogată /Și sunt cel mai fericit! /În online, în continuare, /Tot aici tu mă găsești /Unde eu, cu nerăbdare, /Te-aștept cu alte povești! / Mulțumesc”, a fost mesajul lui Flicea.