Flavia Groșan, audiată. Ce a spus medicul care a tratat bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii

Flavia Groșan, audiată. Ce a spus medicul care a tratat bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii
Flavia Groșan, audiată. Ce a spus medicul care a tratat bolnavi de COVID-19

Flavia Groșan, medicul orădean ce a afirmat că tratează bolnavii de Covid-19 după propriile scheme de tratament, urmează să fie audiată, luni, la Colegiul Medicilor Bihor.

Flavia Groșan urmează să fie audiată

Medicul orădean susține că cea care a reclamat-o ar fi fost o colegă, nu pacienții tratați de ea. De asemenea, ea respinge acuzațiile de malpraxis.

”Dacă încerci să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci ceva pentru pacient uite cu ce te alegi”, a afirmat Flavia Groşan într-o emisiune TV, afirmând că are parte de ”un val de susţinere”. Medicul este de părere că infecţia cu COVID19 este ”o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic”.

Flavia Groșan și-a exprimat opinia în privința acestui caz cu mai multe postări pe pagina sa de Facebook. Ea a făcut referire la modul în care își tratează pacienții, dar a dat și replici la criticile în cazul pacienților cu Covid.

”Voi, cei care muriţi de grija mea, haideţi azi si mâine in cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni. Chiar aş avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu ştiu să-l fac, iar voi să vă ocupaşi cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceţi?   PS Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitată în secţiile ATI…”, a scris Flavia Groşan pe Facebook.

Medicul orădean a fost criticat

Flavia Groșan a produs un val de critici imens după ce a afirmat că își consultă pacienții chiar și online. Aceasta își consultă pacienții după o schemă proprie, lucru cu care alți doctori nu sunt de acord deloc. Flavia a susținut că medicamentul principal pe care îl folosește în propria schemă este Claritromicina. De cealaltă parte, există și susținători ai medicului ce sunt de acord cu practicile ei. Aceștia s-au organizat pe grupuri de Facebook și susțin că luni, atunci când medicul va fi audiat la Colegiul Medicilor Bihor, vor fi și ei acolo alături de medic. Flavia Groșan a fost întrebată dacă are emoții în legătură cu audierea ce urmează, ea a răspuns negativ.

„După atâta muncă, muncă enormă pe care am avut-o, uitaţi-o aici pe Lavinia, asistenta mea, enorm cât am muncit anul ăsta, să fii invitat la Comisia de etică pentru că ţi-a făcut reclamaţie o colegă, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a părut că trăiesc într-un film american. Nu îmi vine să cred aşa ceva. Ce mi se poate întâmpla?  Luaţi-mi dreptul de liberă practică! Dacă după atâta muncă mie-mi iei dreptul de liberă practică fără să am acuzaţii de malpraxis, atunci… asta e lumea în care trăiesc, mă împac cu ea şi gata! Nu am emoţii deloc”, a răspuns ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI