Medicul Flavia Groșan, atac către CTP?! Ce a transmis pneumologul care a iscat isterie în România

Medicul Flavia Groșan, atac către CTP?! Ce a transmis pneumologul care a iscat isterie în România
Medicul Flavia Groșan, dreptul la replică, pe Facebook

Presa a început o adevăreată campanie asupra schemelor alternative de tratament împotriva COVID-19. Una din aceste scheme a fost cea anunțată de medicul Flavia Groșan, care și-a atras critici vehemente în spațiul public. Printre vocile critice la adresa medicului a fost și jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP). Medicul, într-un mesaj dur, și-a spus dreptul la replică în acest caz.

Război declarat între CTP și medicul Flavia Groșan

După dezvăluirile făcute de medicul Flavia Groșan aupra metodei sale de vindecare a peste 1.000 de pacienți, vocile din media românească au început să o critice. Schema sa de tratament, conform altor specialiști, ar fi de fapt un panaceu, și nu un tratament real și aprobat de organele medicale în drept. Printre cei care au criticat-o pe Flavia Groșan a fost și celebrul CTP, care declara recent:

”Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Nu se ştie nici reţeta-minune, miracol pe care o foloseşte, căci doamna zice: „nu spun, că mi-o faceţi praf”. Cum să i-o facă praf cineva? Spui o reţetă şi se va verifica dacă e valabilă sau nu.

Cine să i-o facă praf? Dar doamna o ţine secretă, ca să vină oamenii ca la Maglavit la dânsa, fie online, fie fizic la cabinet. Sunt atâţia care îi cer numărul de telefon. E şarlatanie, evident. Şarlatania se clasează după rezultat, nu mă interesează dacă respectivul e în toate minţile sau nu. Pe mine mă interesează ce face el. Nu ştiu dacă o spune pentru că are o afecţiune psihică.”, a spus CTP, la Digi24.

Dreptul la replică, pe Facebook

După comentariile dure la adresa sa, medicul Flavia Groșan a decis că este îndreptățită să aibă un drept la replică pentru toți cei care i-au criticat metodele sale de tratament. În două postări succesive, medicul Flavia Groșan scrie pe Facebook un mesaj atât către jurnalistul în cauză, cât și celorlalți critici ai domniei sale:

”Voi, cei care muriți de grija mea. Haideți azi si mâine în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni. Chiar aș avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul. Cum numai eu știu să-l fac. Iar voi să vă ocupați cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți? PS Uite cum se învârte roata. Ehe, când eram eu invitată în secțiile ATI…

Ce-mi plac mie ăștia care imi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. În joc este viața omului și onoarea ta profesională. Îți asumi sau nu îți asumi. Este aparent simplu. Dar foarte complicat și plin de răspundere în realitate… PS: Am sute de cereri de online. Oameni care așteaptă de la mine o speranță. Iar mintea mea este în altă parte…”, scrie medicul Flavia Groșan pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI