Flavia de la Neatza, despre viața din prezent. Ce sacrificii face fosta asistentă TV pentru cei doi copii

Flavia de la Neatza, despre viața din prezent. Ce sacrificii face fosta asistentă TV pentru cei doi copii
Flavia de la Neatza, despre viata din prezent. Ce sacrificii face fosta asistenta TV pentru cei doi copii

Flavia Mihășan, fostă asistentă TV la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, traversează o perioadă extrem de frumoasă din viața ei. A devenit mamă din nou și este extrem de fericită și împlinită alături de un bărbat care o respectă și înțelege. Pentru rolul de mamă, vedeta dezvăluie că a renunțat la tot: televiziune, dans, pasiuni.

Flavia Mihășan are o viață fericită

Viața cu doi copii nu este deloc ușoară, după cum mărturisește tânăra mămică Flavia Mihășan. Odată cu venirea pe lume a lui Tudor, cel de-al doilea băiețel, responsabilitățile s-au înmulțimit. O bună bucată de timp, vedeta a exclus orice activitate pentru a se dedica creșterii copiilor ei.

Ajunsă la 37 de ani, fosta asistentă TV are tot ce și-ar dori o femeie: un partener extrem de iubitor și doi copii sănătoși. Flavia mărturisește cu mâna pe suflet că este o mămică de băieți fericită, dar nu întotdeauna curge lapte și miere în viața ei. Pentru a-și întemeia o familie, vedeta a trebuit să facă o serie de sacrificii. Dar nu-i pare rău că a luat această decizie, este o chestie asumată și dorită atât de ea, cât și de partenerul ei, Marius Moldovan.

„Este o altă etapă a vieții. E ”bebelușală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…) Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, a dezvăluit fosta asistentă TV, Flavia Mihășan, la Antena Stars.

Extrem de sinceră, tânăra mămică spune că are momente de respiro doar seara, atunci când micuții dorm.

„Seara, când dorm amândoi sunt extrem de fericită, ziua nu am timp să mă gândesc cum sunt”, a precizat Flavia Mihășan.

Când revine pe scena de dans

În ceea ce privește pasiunea pentru dans și revenirea pe scenă, vedeta are deja planuri mărețe. Potrivit spuselor ei, va urca pe scena de dans în curând.

„Mi-e foarte dor de scenă, dar asta o să revină destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, a declarat fosta asistentă TV la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI