Fiul Vicăi Blochina îl idolatrizează pe Victor Pițurcă. Ce face pentru a fi ca tatăl său

Fiul Vicăi Blochina îl idolatrizează pe Victor Pițurcă. Ce face pentru a fi ca tatăl său
Vica Blochina

Fericire mare în familia Vicăi Blochina! Edan, fiul pe care îl are cu Victor Pițurcă, a împlinit recent 14 ani, ocazie cu care mama lui a făcut o mare mărturisire. Ce face Edan pentru a fi ca tatăl său.

Fiul Vicăi Blochina îl idolatrizează pe Victor Pițurcă

Marele antrenor Victor Pițurcă este idolul fiului său, potrivit spuselor blondinei. Vedeta dezvăluie că Edan visează să ajungă la fel de cunoscut precum tatăl său și să aibă la fel de multe reușite în lumea fotbalului.

La 14 ani, Edan are visuri mari și chiar luptă să devină cineva, atunci când va fi mare. Deși a fost puțin deranjată de dezvăluirile fiului ei, Vica Blochina este mulțumită de relația tată-fiu pe care o au cei doi, în ciuda problemelor din trecut.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis ”Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a dezvăluit Vica Blochina pentru Acces Direct.

Vica Blochina regretă rolul de amantă din trecut

Extrem de deschisă și sinceră, blondina regretă că a avut rolul de amantă și că a iubit un om însurat. Mai mult, vedeta simte că plătește și în prezent pentru greșelile trecutului.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu așmai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a precizat blondina.

Blondina, amanta lui Pițurcă timp de 16 ani

Vica Blochina nu se sfiiește să recunoască faptul că s-ar fi măritat oricând cu Victor Pițurcă, dacă acesta divorța de soție.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a precizat Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de trei decenii cu Maria, cu care are doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI