Vica Blochina, trădată de cei mai apropiați oameni. Cum a fost furată și înșelată: ‘Am fost praf’

Vica Blochina, trădată de cei mai apropiați oameni. Cum a fost furată și înșelată: ‘Am fost praf’
Vica Blochina, trădată de cei mai apropiați oameni. Cum a fost furată și înșelată: ‘Am fost praf’

Vica Blochina a trecut prin momente cumplite în acest an. Vedeta a povestit cum a fost trădată de prieteni, dar și înșelată de partenera ei de afaceri.

Vica Blochina, trădată de cei mai apropiați oameni

Blodnina spune anul 2021 a fost unul plin de dezamăgiri și lecții pentru ea. Pe plan personal i-a mers extrem de prost, mai ales din punct de vedere al relațiilor personală.

Vica Blochina a declarat că a fost trădată de cea mai bună prietenă, dar a pierdut mai mulți oameni din viața ei, tot din cauza trădării.

„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni…. Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu …

Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Preietena maa cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit.

Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție”, a spus Vica Blochina, într-un interviu pentru Acces Direct.

Partenera ei de afaceri a furat-o

Vica Blochina spune că trădarea partenerei de afaceri a împins-o să o ia de la capăt și să își facă propria afacere. Cu toate astea, o lovitură sub centură a fost atunci când prietena ei s-a cuplat cu fostul iubit al blondinei.

„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat.

Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele”, a a mai spus vedeta.

Vica Blochina vrea să fie singură

Ea a mai declarat că nici pe plan sentimental nu stă prea bine. Din cauza atâtor dezamăgiri și trădări, ea nu mai vrea pe nimeni în viața ei. Deși, spune ea, mulți bărbați ar vrea să li se acorde măcar o șansă, dar până când cineva nu îi va dovedi că merită, va sta singură.

Vica spune că își dorește un bărbat capabil, matur și responsabil, iar dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite, ei îi este foarte bine și singură, mai ales că are o afacere pe care să se concentreze și un băiețel minunat de care să se ocupe.

„Nu vreau, nu-mi doresc. Am mulți care stau la coadă. (…) Dacă există unul mai bărbat ca mine, da. Până atunci sunt foarte bine singură”, a afirmat aceasta

Sursa: Vica Blochina a trecut prin momente cumplite în acest an. Vedeta a povestit cum a fost trădată de prieteni, dar și înșelată de partenera ei de afaceri.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI