Fiul Romaniței Iovan șochează la 18 ani. Cum a apărut în public, detaliul care i-a lăsat mască pe toți FOTO

de: Ștefan R. Apostol
20 09. 2024

Celebra Romanița Iovan, fosta soție a pilotului Adrian Iovan, se pregătește să-i sărbătorească cei 18 ani fiului său, Albert. Numai că, la un eveniment monden recent, fiul Romaniței Iovan șochează, iar fanii aveau să afle cum a apărut în public, văzând și detaliul care i-a lăsat mască pe toți.

Albert, fiul Romaniței Iovan, șochează la 18 ani

La începutul lunii viitoare, Albert Iovan va împlini vârsta majoratului, iar mama acestuia se pregătește deja pentru acest important eveniment din viața fiului ei.

Fosta soție a pilotului Adrian Iovan, decedat în ianuarie 2014, în urma unui accident aviatic, a reușit în toți acești 18 ani să-și crească fiul, mare parte singură. Dar, nimeni nu se aștepta la decizia vestimentară pe care Albert avea să o ia, invitat fiind la un recent eveniment monden.

De altfel, cei prezenți la evenimentul „VIVA! Influencers Party 2024”, aveau să vadă cum fiul Romaniței Iovan șochează la 18 ani, prin alegerile vestimentare, parcă dintr-o altă lume.

Cum a apărut în public fiul Romaniței Iovan

Deșii unii ar spune că alegerile vestimentare ale tânărului viitor major s-au încadrat în tendințele actuale în moda pentru tineret, totuși îmbrăcămintea aleasă de Albert a întors și atras privirile celor prezenți la evenimentul monden de zilele trecute.

Aflat la petrecerea amintită, alături de iubita sa Jessica, de altfel prima lor ieșire oficială ca și cuplu, fiul Romaniței Iovan ales să se îmbrace într-un tricou alb, pantaloni scurți și sneakers Dolce & Gabbana.

Dar, ceea ce a atras atenția a fost eșarfa colorată pusă peste șapca de pe cap. Jessica, partenera acestuia, a ales să-și asorteze vestimentația de culoare închisă cu o eșarfă, tot cu imprimeuri colorate, și cu un machiaj subtil.

Eșarfa peste șapcă, detaliul care i-a lăsat mască pe toți

Cele mai recente trenduri în moda pentru tineret au adus în atenție genul acesta de asezonări ale îmbrăcăminții.

De altfel, și în cazul lui Albert Iovan eșarfa peste șapcă a fost detaliul care i-a lăsat mască pe toți. Conform revistelor de specialitate, modul acesta de a-și asezona șepcile se trage de prin anii 50.

Vorbim, așadar, despre un element pe care celebritățile și influencerii l-au considerat a fi accesoriul sezonului. Vorbim de eșarfa clasică mătăsoasă de formă pătrată, purtată de obicei în jurul capului, dar de data asta peste un alt element vestimentar, o șapcă.