12 apr. 2023 | 23:04

Fiul Ralucăi Bădulescu i-a ascultat dorința bunicului senator! Doru Laurian Bădulescu e tare mândru de Alex. ”Suntem fericiți!” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Fiul Ralucăi Bădulescu i-a ascultat dorința bunicului senator! Doru Laurian Bădulescu e tare mândru de Alex. ”Suntem fericiți!” VIDEO EXCLUSIV
Fiul Ralucăi Bădulescu i-a ascultat dorința bunicului senator

Fără doar și poate, Raluca Bădulescu este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un partener care o iubește și un copil care o face mândră, în fiecare zi! Jurata de la „Bravo, ai Stil!” a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce planuri de viitor are fiul său, dar și cine l-a influențat în alegerile făcute!

Fiul Ralucăi Bădulescu i-a ascultat dorința bunicului senator!

Cu toții o știm pe Raluca Bădulescu! Pe cât de cunoscută este vedeta, în lumea mondenă, pe atât de cunoscut este tatăl ei, în lumea politicii. Așadar, Doru Laurian Bădulescu a fost un cunoscut senator, în perioada 1996-2004.

Bineînțeles, acesta își dorește ce este mai bun pentru nepotul lui. Iată că, Alex s-a conformat dorinței bunicului! Jurata de la „Bravo, ai Stil!” a declarat, pentru Playtech Știri, cum i-a insuflat cunoscutul politician, meseria de bancher, nepotului său, Alex!

„Alex îi împlinește visul tatălui meu”

Raluca Bădulescu ne-a vorbit despre fiul ei:

„Alex îi împlinește visul tatălui meu! Este student la ASE Finanțe-Bănci, face și un internship la o bancă. Suntem fericiți! Este visul lui tata! Când era Alex mic, tata îi spunea: „Alex bancherașul”, de unde rezultă că s-a împlinit un vis!”.

Cătălin Botezatu, nașul fiului Ralucăi Bădulescu. Care este secretul prieteniei lor de peste 25 de ani

De altfel, Alex este finul cunoscutului creator de modă Cătălin Botezatu. Prietenia Ralucăi Bădulescu cu Cătălin Botezatu a rămas intactă de peste 28 de ani.

După cum știm, prieteniile sincere sunt greu de găsit, dar, mai ales, greu de păstrat. Am aflat care este, de fapt, secretul prieteniei lor:

„Este regele modei românești, și nu numai, de 30 și ceva de ani. I-am spus, mai devreme, că este atât de frumos, că are 20 de ani. El m-a întrebat ”20 de ani, de când?”. I-am spus că are 20 de ani, doar de când a botezat copilul, de unde rezultă că noi suntem prieteni de aproximativ 28 de ani.

Este nașul, regele Bote! Îl adorăm! Suntem același suflet, aceeași inimă! Îl iubesc pentru totdeauna!”, ne-a mai spus jurata de la „Bravo, ai Stil!”, pentru Playtech Știri.

Citește și: Raluca Bădulescu, profesoară la școală! Ce materie a predat vedeta EXCLUSIV VIDEO

VIDEO: Daniel Bălan

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro