Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT asupra lui

Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT asupra lui
Familia antreprenorului trece prin momente grele

Radu Timiș, sinonim cu celebra companie Cris-Tim, este cotat ca unul din cei mai importanți oameni de afaceri din România. Cu o companie care valorează peste 150 de milioane de euro, Radu Timiș este denumit și „Regele Mezelurilor”. Celebrul om de afaceri are o familie frumoasă, cu  cinci copii, patru băieți și o fată. Toți cei cinci copii sunt implicați în afacerea acestuia.

Radu Timiș, „Regele Mezelurilor”, cel mai bine contat antreprenor român

În urmă cu 29 de ani locuitorii cartierului bucureștean Militari, în zona Gorjului, cumpărau mezeluri proaspete de la un chioșc de 12 metri pătrați deschis de un tânăr antreprenor împreună cu soția sa. Radu Timiș și soția sa, Cristina, demarau o mică afacere cu produse alimentare de mezelărie care în timp a avut succes.

În timp compania nou înființată, Cris-Tim a crescut, ajungând să aibă una din cele mai mari fabrici de mezeluri, iar astăzi a ajuns la o cotă de 150 de milioane de euro. Radu Timiș și Cristina au avut și au o familie numeroasă, compusă din cinci copii. Cei patru băieți și fiica celor doi sunt implicați în afacerea familiei Timiș.

 „În cadrul businessului nu ne comportăm ca familie. Fiecare răspunde de rezultatele lui şi este tratat ca un manager. Sigur, nu este uşor, pentru că suntem două generaţii diferite, lucrăm diferit, gândim diferit, avem alte viziuni asupra viitorului şi poate de multe ori apar şi scântei din cauza asta, dar sunt scântei constructive.

Noi am reuşit să ne sudăm familia, să lucrăm foarte bine ca o echipă şi asta se vede şi în business”, declara Radu Timiş Jr, 25 de ani, directorul comercial al grupului Cris-Tim.

Familia antreprenorului trece prin momente grele

Ca în orice familie există și probleme, numai că în acest caz problemele sunt ceva mai grave. De altfel Radu Timiș nu este la prima cumpănă de acest fel, Radu Timiș jr. a avut de-a face cu legea după ce era acuzat că și-ar fi bătut în public iubita într-un hotel de pe litoralul românesc. De data asta, însă, problemele sunt mai grave.

Cel mai tânăr membru al familiei, Vlad Timiș, de 22 de ani, a fost arestat ieri de polițiști și procurorii DIICOT în urma unui flagrant. Fiul lui Radu Timiș era prins de polițiști în timp ce încasa banii de la un dealer de droguri periculoase, mai exact cocaină.

Procurorii spun că flagrantul a fost făcut împotriva mai multor persoane implicate și așa s-a ajuns la fiul cel mic al afaceristului Radu Timiș, Vlad. Procurorii DIICOT spun că acuzațiile aduse tânărului Vlad Timiș sunt de trafic de droguri de mare risc, riscând ani buni de închisoare.

Decizia instanței de judecată în cazul fiului lui Radu Timiș

„În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiș Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenși și de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35”, se spune î decizia instanței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI