16 sept. 2021 | 12:32

Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT asupra lui

News
Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT asupra lui
Familia antreprenorului trece prin momente grele

Radu Timiș, sinonim cu celebra companie Cris-Tim, este cotat ca unul din cei mai importanți oameni de afaceri din România. Cu o companie care valorează peste 150 de milioane de euro, Radu Timiș este denumit și „Regele Mezelurilor”. Celebrul om de afaceri are o familie frumoasă, cu  cinci copii, patru băieți și o fată. Toți cei cinci copii sunt implicați în afacerea acestuia.

Radu Timiș, „Regele Mezelurilor”, cel mai bine contat antreprenor român

În urmă cu 29 de ani locuitorii cartierului bucureștean Militari, în zona Gorjului, cumpărau mezeluri proaspete de la un chioșc de 12 metri pătrați deschis de un tânăr antreprenor împreună cu soția sa. Radu Timiș și soția sa, Cristina, demarau o mică afacere cu produse alimentare de mezelărie care în timp a avut succes.

În timp compania nou înființată, Cris-Tim a crescut, ajungând să aibă una din cele mai mari fabrici de mezeluri, iar astăzi a ajuns la o cotă de 150 de milioane de euro. Radu Timiș și Cristina au avut și au o familie numeroasă, compusă din cinci copii. Cei patru băieți și fiica celor doi sunt implicați în afacerea familiei Timiș.

 „În cadrul businessului nu ne comportăm ca familie. Fiecare răspunde de rezultatele lui şi este tratat ca un manager. Sigur, nu este uşor, pentru că suntem două generaţii diferite, lucrăm diferit, gândim diferit, avem alte viziuni asupra viitorului şi poate de multe ori apar şi scântei din cauza asta, dar sunt scântei constructive.

Noi am reuşit să ne sudăm familia, să lucrăm foarte bine ca o echipă şi asta se vede şi în business”, declara Radu Timiş Jr, 25 de ani, directorul comercial al grupului Cris-Tim.

Familia antreprenorului trece prin momente grele

Ca în orice familie există și probleme, numai că în acest caz problemele sunt ceva mai grave. De altfel Radu Timiș nu este la prima cumpănă de acest fel, Radu Timiș jr. a avut de-a face cu legea după ce era acuzat că și-ar fi bătut în public iubita într-un hotel de pe litoralul românesc. De data asta, însă, problemele sunt mai grave.

Cel mai tânăr membru al familiei, Vlad Timiș, de 22 de ani, a fost arestat ieri de polițiști și procurorii DIICOT în urma unui flagrant. Fiul lui Radu Timiș era prins de polițiști în timp ce încasa banii de la un dealer de droguri periculoase, mai exact cocaină.

Procurorii spun că flagrantul a fost făcut împotriva mai multor persoane implicate și așa s-a ajuns la fiul cel mic al afaceristului Radu Timiș, Vlad. Procurorii DIICOT spun că acuzațiile aduse tânărului Vlad Timiș sunt de trafic de droguri de mare risc, riscând ani buni de închisoare.

Decizia instanței de judecată în cazul fiului lui Radu Timiș

„În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiș Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenși și de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35”, se spune î decizia instanței.

PlaySport
Nu e Hamilton! S-a aflat, în sfârșit, cu cine se iubește Shakira: E un actor care a apărut cu ea în videoclip
Ego.ro
ȘOC! Cum arătau Diana Șoșoacă și soțul în ziua cununiei, când se iubeau. Sunt într-un scandal monstru acum
Digi24
La 28 de ani s-a trezit cu o avere colosală, de 4,7 miliarde de dolari. Cum s-a întâmplat
Cancan.ro
Cum arată și cu ce se ocupă soția celui mai bogat om din lume. Hélène Mercier și Bernard Arnault sunt căsătoriți de peste trei decenii
GSP.ro
„Cea mai spectaculoasă ciclistă din lume" a renunțat complet la haine
Stirile PROTV
Vinovați fără vină. Motivul pentru care locatarii unui bloc din Brașov riscă să-și piardă apartamentele în care stau de 2 ani
Romania TV
Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras a răbufnit: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, a cedat psihic”
Capital.ro
Se înlocuiesc BULETINELE de identitate. Decizia UE va fi obligatorie în România
EVZ.ro
Portalul magic se deschide astăzi. Toate dorințele arzătoare se pot îndeplini
Adevarul
Mărturia cutremurătoare a unui fost agent CIA despre cum a fost rănit la Moscova de un atac misterios
BZI.ro
Delia are probleme de sănătate! „Am niște amețeli foarte ciudate!“
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
Doi români au început să plângă în tribunal când judecătoarea austriacă le-a spus că pot pleca acasă, deși îi condamnase la închisoare cu executare
Sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ea este Andreea, prima soție a lui CRBL. Motivul ireal pentru care a pus cruce mariajului de 7 ani: ”Ne-am despărțit într-o zi în care…”
Redactia.ro
A fost nevoie doar să intre pe stadion pentru a deveni virală!
Digisport.ro
Regele geto-dac care a învins un imperiu. Și-a învins cel mai mare rival și s-a însurat cu fiica lui
Click.ro
Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: "Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația..."
Viva.ro
Ce este norovirusul, infecția găsită la un liceu din Timișoara. Se transmite rapid și poate rămâne câteva zile pe suprafețe
Digi24
Copilul ținut sclav de părinți era „închiriat” pentru 1.000 de lei/lună. Primar: Ce se întâmplă după ora 4 se întâmplă după ora 4
Digi24
Simona Halep, de nerecunoscut după ce și-a schimbat culoarea părului / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, vizitat la azil de femeia pe care n-o poate uita
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
Ungaria întoarce spatele! Ungurii nu vor renunța niciodată: Psihoză
Capital.ro
Apare o nouă perlă a turismului naţional. Se află într-o zonă cu proprietăți tămăduitoare din Ardeal
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Încă o despărțire în showbiz! Păreau extrem de îndrăgostiți, dar și-au spus „Adio”, iar motivul este total neașteptat. S-a aflat totul acum: „Nu a vrut...”
Avantaje
Cardul de SĂNĂTATE se SCHIMBĂ radical. Ce TREBUIE sa facă ROMÂNII
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro