Fiul Mamei Omida a fost ridicat de polițiști. Ce ar fi făcut bărbatul

Fiul Mamei Omida a fost ridicat de polițiști. Ce ar fi făcut bărbatul
Ce a putut sa faca impreuna cu alti patru barbati

Fiul Mamei Omida a fost ridicat de polițiști. Este vorba despre Viorel Motoi, cunoscut ca fiul celebrei ghicitoare Mama Omida.

Fiul Mamei Omida, probleme mari cu legea

Bărbatul avea probleme cu legea și acum a fost ridicat de polițiști. Se pare că el ar fi cerut taxă de protecție unor dezvoltatori imobiliari din București.

Mai mult, Viorel Motoi i-a terorizat pe constructorii din zona Băneasa încă din anul 2017. El cerea taxă de protecție care pornea de la suma de 500 de euro ajungea la 20.000 de lei.

Bărbatul numit Gongoi în lumea interlopilor, fiul vrăjitoarei Mama Omida, a fost săltat de DIICOT. El și alți patru indivizi sunt acuzați de șantaj, după ce ar fi cerut taxe de protecție unor dezvoltatori din zona Băneasa.

Fiul Mamei Omida i-a terorizat pe constructorii din zona de nord ai Capitalei, șantajându-i alături de alți patru bărbați și obligându- să cotizeze cu taxe de protecție.

A fost săltat de DIICOT

El locuia la câteva străzi distanță de zona în care dezvoltatorii construiau case, iar prin acest lucru s-a făcut cunoscut și în fața muncitorilor.

Se pare că taxele erau sume enorme, pornind de la 2.000 de lei și ajungând la 20.000 de lei. Un dezvoltator care a refuzat să plătească, a fost sechestrat la timp de jumătate de oră de membrii acestei grupări.

Viorel Motoi nu este la prima abatere, pentru că a mai avut, în trecut, probleme cu legea.

El a mai fost săltat de polițiști și anul trecut, după ce l-a amenințat pe fostul ministr de Interne, Marcel Vela, după întâlnirea pe care oficialii de rang înalt din poliție au avut-o cu membrii clanului Pian, înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Ce spun polițiștii

Acum, polițiștii au aflat de practicile de șantaj asupra dezvoltatorilor imobiliari și au făcut percheziții în București și prahova. Oamenii au găsit în casele suspecților sumele de 8.000 de lei și 5.500 de euro.

„La data de 09 noiembrie a.c., polițiști ai Serviciului Grupuri Infracționale Violente din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu procurori din cadrul

Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Prahova într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și șantaj”, se arată într-un comunicat remis Observatornews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI