Cum a încercat un bărbat din Cluj să facă bani rapid. DIICOT l-a arestat pe loc

Cum a încercat un bărbat din Cluj să facă bani rapid. DIICOT l-a arestat pe loc
Clujean reținut pentru că își trimitea iubita la cerșit

Un bărbat din Cluj a reușit să-și manipuleze iubita să cerșească. Procurorii DIICOT au intrat pe fir și l-au reținut pe bărbat.

Clujean reținut pentru că își trimitea iubita la cerșit

În cursul zilei de marți, 2 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, alături de procurorii DIICOT  – S.T. Cluj, au efectuat o percheziție, la locuința unui bărbat de 44 de ani, în Cluj Napoca, bănuit de trafic de persoane.

Începând din anul 2018, bărbatul ar fi păcălit o femeie, în vârstă de 52 de ani, profitând de existența unei stări de dependență emoțională a acesteia, cu scopul de a o exploata prin intermediul practicării cerșetoriei.

Femeia ar fi fost obligată să practice cerșetoria în diverse zone ale municipiului Cluj-Napoca, de unde ar fi obținut sume de bani cuprinse între 200 și 400 de lei, zilnic. În urma percheziției, oamenii legii au descoperit și ridicat carduri de memorie, telefoane mobile, 260 de lei și înscrisuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv timp de 30 de zile. Anchetatorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activitate au participat Jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Cerșetor din Cluj, bătut și lăsat cu mâna ruptă de Poliția Locală

Un cerșetor din Cluj-Napoca ar fi fost bătut de doi polițiști, care i-au rupt mâna, apoi l-au abandonat la marginea orașului. Acolo l-a găsit un șofer, care a anunțat poliția. Într-o filmare, polițiștii locale care l-au bătut îi dau cerșetorului 500 de lei, pentru a nu depune plângere, potrivit Foaia Transilvană.

Cerșetorul a fost dus la UPU Cluj, unde i s-a pus mâna în ghips la Clinica de Ortopedie Cluj, apoi fiind externat. De aici, poliția a a fost chemată și s-a pornit o anchetă.

”La data de 8 iunie 2020, poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Petroșani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Cluj-Napoca, asupra acestuia ar  fi fost exercitate acte de violență de către două persoane, ulterior, prin intermediul unui apel precizând că ar fi fost agresat de doi funcționari publici. 

În baza sesizării de la acea dată, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și identificarea persoanelor care ar fi luat parte la starea conflictuală”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI