Fiul lui Ștefan Bănică Jr. prins alături de o tânără misterioasă. Imaginile care i-au trădat pe cei doi

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. prins alături de o tânără misterioasă. Imaginile care i-au trădat pe cei doi
Radu Ștefan Bănică surprins alături de o parteneră misterioasă

În urmă cu ceva vreme vă povesteam de Radu Ștefan Bănică jr. și despre pasiunea sa pentru mașinile de lux. În afară de asta, se pare că fiul celebrului Ștefan Bănică jr. se pregătește să intre și în afaceri. Recent a fost surprins la o întâlnire de afaceri. Ceea ce a făcut ineditul acestei vizite a fost persoana alături de care tânărul a mers să viziteze locația.

Radu Ștefan Bănică de la scenă la afaceri

În vârstă de 19 de ani, tânărul Radu Ștefan a fost revelația ultimului sezon „Te Cunosc de Undeva”. Se pare că bănuții câștigați aici i-au adus și o mașină de lux pe măsură. Radu Ștefan a fost surprins recent la volanul unui Audi Q3, mașină ce ajunge și la 50.000 de euro.  Cu alte cuvinte bolizii de lux sunt o pasiune pentru tânărul actor.

Recent, însă, paparazi SpyNews.ro l-au surprins pe Radu Ștefan la o întâlnire de afaceri. Concluzia este că este pe punctul de a intra puternic și în afaceri. Conform publicației amintite, Radu Ștefan Bănică a mers să viziteze o locație, un fost restaurant. Ineditul acestei vizite a constat în prezența unei partenere misterioase la întâlnirea cu pricina.

Radu surprins alături de o parteneră misterioasă

Paparazzi SpyNews.ro i-au surprins pe cei doi înainte de a intra să viziteze localul. În imagine se poate vedea cum tânărul Radu îi soarbe fiecare cuvânt, zâmbind de fiecare dată. Este clar că cei doi se înțeleg foarte bine. Nu știm dacă partenara sa de la această întâlnire este Cristina, tânăra surprinsă recent în pozele publicate de Radu Ștefan.

Nu cu mult timp în urmă, Radu posta pe instagram câteva poze alături de o tânără, pe numele ei Cristina, care este deja un model cunoscut. Tânăra sa parteneră, de aceeași vârstă cu Radu, a urcat deja pe câteva scene importante din lumea modei autohtone. O altă poză, publicată de Radu Ștefan, i-a avut ca protagoniste pe Cristina, Andreea Marin, alături de acesta.

Revenind la întâlnirea de afaceri, după ce au vizitat localul, Radu și partenera sa misterioasă s-au urcat în bolidul acestuia plecând spre o destinație necunoscută.

Tânărul actor a reușit în acest sezon de „Te Cunosc de Undeva” să surprindă întreaga audiență. În afară de jurații show-ului, inclusiv ceilalți concurenți i-au aplaudat la scenă deschisă prestațiile sale de pe scena emisiunii difuzate recent de Antena 1. Deși nu a reușit să ajungă în finală, Radu a lăsat o impresie frumoasă, dovedind că-i moștenește talentul tatălui său, Ștefan Bănică Jr.

Rămâne să vedem ce va face la terminarea facultății, dacă întâlnirea de afaceri se va concretiza, și când îl vom revedea jucând pe scenele românești în producții de succes.