Cu cine se iubește fiul lui Laurențiu Reghecampf. Luca are o relație cu o sportivă cunoscută

Cu cine se iubește fiul lui Laurențiu Reghecampf. Luca are o relație cu o sportivă cunoscută
Cu cine se iubeste Luca, fiul cel mare al lui Laurentiu Reghecampf

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, iubește cu patos. Cine este norocoasa domnișoară care i-a furat inima adolescentului. Este o fostă concurentă de la Survivor România.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o fostă Faimoasă de la Survivor România

Luca Reghecampf se poate mândri cu o viață împlinită. Studiază la o prestigioasă universitate din străinătate, iar pe plan sentimental este fericit alături de iubita lui Asiana Peng. Fosta concurentă de la Survivor România sezonul 1 este o sportivă desăvârșită.

Născută din tată chinez și mama româncă, tânăra Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României și a obținut 50 de medalii în palmares, concurând la mai multe competiții. Chiar dacă sunt încă foarte tineri și au o relație la distanță, Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt foarte fericiți împreună și au o relație destul de serioasă.

Chiar dacă în prezent Luca locuiește în Germania, alături de mama sa Mariana Pfeiffer, cea cu care are o relație foarte bună, fiul cel mare al lui Reghe a prezentat-o pe iubita sa femeii căreia i-a dat viață, semn că relația dintre Luca și Asiana Peng este una serioasă.

Cei doi amorezi nu au ratat ocazia și s-au fotografiat împreună, distribuind pozele pe rețelele de socializare, acolo unde urmăritorii fiului lui Reghecampf s-au bucurat să-l vadă fericit în brațele fostei campioane.

Luca Reghecampf o consideră pe Anamaria Prodan a doua sa mamă

Luca are o relație extrem de apropiată și cu Anamaria Prodan, pe care a considerat-o întotdeauna a doua mamă. Mai mult de atât, celebra impresară nu a făcut niciodată diferența între fiul lui Reghe din prima căsătorie și proprii săi copii, dând dovadă de multă iubire.

În cartea lansată de Anamaria Prodan, Luca Reghecampf povestește că cea de-a doua soție a tatălui său s-a purtat întotdeauna frumos cu el, fiindu-i recunoscător pentru dragostea maternă pe care i-o poartă.4

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea.

Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul pe care Luca Reghecampf l-a transmis în cartea Anamariei Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI