Fiul lui Liviu Dragnea și Gina, în pragul divorțului. De ce au ajuns cei doi la despărțire. Adevăratul motiv

Fiul lui Liviu Dragnea și Gina, în pragul divorțului. De ce au ajuns cei doi la despărțire. Adevăratul motiv
Sunt în pragul divorţului.

Cu o nuntă invidiată de mulți, organizată de cel mai puternic om al momentului, Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu devenea soția lui Valentin Dragnea, fiul politicianului. Asta se întâmpla acum patru ani, în 2018. Numai că paradisul mariajului celor doi este pe cale să se destrame. Recent, Gina Alexandra Tătulescu a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, despre care se speculează că ar fi noul iubit al acesteia.

Gina Alexandra Tătulescu prinsă cu un alt bărbat

Așa cum relatam și într-un alt material, reporterii de la Click au surprins-o pe Gina Alexandra Tătulescu, soția fiului fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în compania unui alt bărbat într-un pelerinaj pe la câteva mânăstiri. Cei doi nu au fost tot timpul singuri, fiind însoțiți și de o prietenă apropiată Ginei.

Tot cei de la publicația amintită relatează că acesta nu ar fi primul incident de acest fel. Gina Alexandra Tătulescu, conform acestora, ar mai fi avut escapade amoroase, cu nimeni altul, decât nașul de cununie al acesteia cu Valentin Dragnea.

„Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei. Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el.

El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal. Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public.”, le-au spus sursele apropiate celor de la Click.ro.

Situația se știa în familie”

Încidentul, spun aceleași surse apropiate, era deja cunoscut în familia Dragnea, dar și în spațiul public. Sursele mai spun că scandalul dintre cei doi tineri însurăței fusese văzut de foarte multă lume

Din păcate, singura soluție este divorțul, Gina Alexandra Tătulescu și Valentin Dragnea nefiind departe de acst moment, mai spun aceleași surse.

„Situația se știa în familie, poate e ceva nou pentru public. I-au văzut și vecinii cum s-au certat în scara blocului.

El e foarte orgolios, nu o să o ierte, mai ales acum că s-a aflat totul public. Sunt în pragul divorţului.”, le-a mai spus, în exclusivitate, un apropiat al familiei Dragnea, celor de la Click.

În 2018, în calitate de socru mare, Liviu Dragnea îi organiza nunta fiului său, Valentin Dragnea cu Gina Alexandra Tătulescu, o fost finalistă a Miss Univers România. Evenimentul avea loc la Palatul Snagov, iar toți membrii PSD erau obligați să participe la nunta fiului celui mai puternic om de la acel moment.

Dar cum așchia nu sare departe de trunchi, nici Liviu Dragnea și nici fiul acestuia nu au scăpat de un astfel de moment delicat. După ieșirea din închisoare, Dragnea senior avea să afle că partenera sa, Irina, l-ar fi înșelat, lucrurile devenind publice. Acum, din păcate, se pare că este rândul fiului să treacă prin astfel de clipe.