Bombă! Cu cine s-ar iubi nora lui Liviu Dragnea. Au fost surprinși deja împreună într-un loc public

Bombă! Cu cine s-ar iubi nora lui Liviu Dragnea. Au fost surprinși deja împreună într-un loc public
Căsnicia celor doi se cam clatină?

În urmă cu patru ani, fostul lider PSD Liviu Dragnea devenea socru mare. Fiul acestuia, Valentin Dragnea lua decizia de a se căsători cu Gina Alexandra Tătulescu. Socrul mare avea să-i facă nunta fiului său la Palatul Snagov, fiind prezentă toată protipendada de la acel moment. Cu o nuntă ca-n povești, Valentin și Gina își uneau destinele. Dar, astăzi, se pare că lucrurile nu stau chiar foarte bine între cei doi tineri însurăței.

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu, nuntă ca-n povești

La finalul lunii august 2018, familia Dragnea era în culmea fericirii. Din postura de socru mare, Liviu Dragnea nu a făcut rabat de la nimic, organizându-i nunta fiului său, Valentin Dragnea, la cel mai înalt nivel. Evenimentul fericit a avut loc la Palatul Snagov, iar invitații, unul și unul, au luat parte la sărbătoarea familiei Dragnea.

Dar, cum nimic nu se termină, sau nu începe cu bine, nici cei doi tineri nu au scăpat de evenimente mai puțin delicate, cu exact trei zile înainte de nuntă. Conform presei de la acel moment, Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu aveau să treacă printr-o stiuație delicată, după ce ar fi fost agresați pe stradă în data de 14 august 2018. Dar totul a fost rezolvat, în cele din urmă, iar cei doi și-au văzut de planurile de nuntă. Ulterior, cei doi aveau să plece în luna de miere în Thailanda.

Cine este Gina Alexandra Tătulescu, soția fiului fostului lider PSD

Până la momentul apariției la brațul fiului lui Dragnea, despre nora acestuia nu se știau prea multe. Dar, ceea ce se știe este că e era finalistă a competiției de frumusețe „Miss Univers România” în 2009, venind dintr-o familie de preot. Tatăl tinerei este părintele Dionis-Nimfodor Tătulescu.

La momentul căsătoriei celor doi slujea la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, acolo unde a avut loc cununia religioasă. Cu o prezentță ștearsă în spațiul pbulic, Gina Alexandra Tătulescu a fost o persoană extrem de discretă, asta până la momentul căsătoriei.

Căsnicia celor doi se cam clatină

Au trecut patru ani de când Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au avut o nuntă ca-n povești, dar lucrurile pare-se că nu sunt așa cum trebuie între cei doi. Potrivit celor de la Cancan.ro, Gina Alexandra Tătulescu ar avea o relație extraconjugală. Publicația amintită mai spune că cei doi ar trăi o adevărată poveste de dragoste.

Fără să dea numele amantului, publicația spune că cei doi ar fi fost văzuți împreună, în mai multe ocazii. Tot Cancan spune că pe pagina de Facebook a doamnei Dragnea există chiar și o poză cu aceasta și cu personajul în cauză.

Din pozele făcute de publicației, reiese că Gina Alexandra Tătulescu, misteriosul personaj, și o prietenă de-a acestora au vizitat câteva mânăstiri. Ulterior au mers la o terasă, după care și-au văzut de drum.

Dacă este sau nu ceva între Gina și personajul surprins de camerele Cancan, rămâne de văzut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI