Fiul lui Kamara a suferit a cincea intervenție. Cum se simte Leon

Fiul lui Kamara a suferit a cincea intervenție. Cum se simte Leon

Fiul lui Kamara a suferit a cincea intervenție în străinătate. Leon are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală. Cum se simte micuțul, după șirul de operații?

Fiul lui Kamara a suferit a cincea intervenție

Kamara, sotistul trupei ”Alb Negru”, a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, și a încercat să câștige marele premiu de 50.000 de euro pentru fiul său, Leon. Băiatul are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală. După primele două intervenții efectuate la o clinită din Turcia, Kamara, alături de fosta sa soție, au declarat că Leon face progrese.

„Noi acolo (în Turcia – n.r.) am văzut nişte filmuleţe cu alţi copii care au trecut prin şase intervenţii şi unii aveau musculatura atrofiată în totalitate. Aceşti copii acum merg pe picioarele lor. Doctorul ne-a spus că nu ar vrea să fie ceva invaziv, să nu fie vreo operaţie şi că el consideră că cel mai bine ar fi ca el să facă aceste terapii”, a povestit Kamara, invitat în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”.

Cum se simte Leon?

Joi, micuțul a suferit a cincea intervenție, în Istanbul. Kamara a dat de veste fanilor săi pe rețelele de socializare că Leon se simte bine după operație. Mai mult, într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, artistul a povestit, aflându-se pe patul de spital alături de fiul său, cum a reacționat micuțul după ce a fost anesteziat.

 

View this post on Instagram

 

Leon tocmai a facut azi interventia cu nr 5, la Istanbul, la Liv Hospital ?❤️?

A post shared by Kamara?⭕ (@kamara_official) on

Bucuros și optimist că totul va fi bine de acum încolo, cântărețul a inserat în descrierea înregistrării video : „Tati și Mami împreună pentru Leon♥️♥️♥️ #incaunpaspentruleon #leon #kamara”, căci și Oana i-a fost aproape fiului său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI