Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara, după al doilea transplant cu celule stem. Cum se simte Leon

Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara, după al doilea transplant cu celule stem. Cum se simte Leon
Cum se simte fiul lui Kamara după al doilea transplant de celule stem?

Fiul cunoscutului artist Kamara a suferit un al doilea transplant de celule stem. Băiețelul a fost diagnosticat cu tetrapareză chiar după nașterea sa. Din păcate, se pare că neșansa la o viață normală imediat de la venirea pe lume i-a adus pe părinții săi în pragul divorțului, din cauza grijilor nenumărate.

Fiul lui Kamara a suferit al doilea transplant de celule stem

Artistul a ascuns boala fiului său o bună perioadă de timp. Totul a fost făcut public după scandalul imens dintre iubită și fosta sa soție. Cu ani în urma, Kamara, alături de soția sa de la acea vreme, au venit la o emisiune de televiziune unde au dat toate cărțile pe masă. Conexiunea dispărută și problemele cu Leon au fost cele care i-au făcut să uite de iubirea de la început.

Problemele băiețelului au pornit imediat după naștere. Cântărețul se afla departe de Oana, mama lui Leon, știind că va naște mai târziu. Din păcate, lucrurile nu au decurs așa. Soția lui Kamara se afla la acel moment în Constanța, loc unde a și născut, departe de medicul care i-a asistat ecoluția sarcinii. Deși trebuia să nască prin cezariană, doctorul în cauză i-a spus că nașterea naturală se poate derula.

Fiul lui Kamara a suferit al doilea transplant de celule stem. Cum se simte acum?
Fiul lui Kamara a suferit al doilea transplant de celule stem. Cum se simte acum?

Care este starea actuală de sănătate a lui Leon?

Leon a suferit de curând un al doilea transplant de celule stem. Medicii din Turcia nu au fost optimiști în privința felului în care va răspunde corpul micuțului la transplant.

„Prima dată când am fost, medicul ne-a zis că nu este candidatul potrivit pentru această procedură. A zis că dacă după prima intervenţie nu o să observe ceva, nu o să le facem pe următoarele. Şi apoi ne-a spus că o să facem şi restul intervenţiilor“
Oana, mama lui Leon.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenţii cu celule stem, urmează încă patru şi una pentru alungirea muşchilor. E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi este mare lucru“
Kamara, la emisiunea ”Vorbește lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI