Fiul lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura! Toate româncele vor ofta când îl vor vedea așa la TV

Fiul lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura! Toate româncele vor ofta când îl vor vedea așa la TV
Fiul lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura! Toate româncele vor ofta când îl vor vedea așa la TV

Nu a îmbrățișat o carieră de fotbalist, ci excelează în cu totul alt domeniu. Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu a dat lovitura și se pregătește pentru o apariție de senzație la TV.

Toate româncele vor ofta când îl vor vedea pe fiul lui Ilie Dumitrescu la TV

Ilie Dumitrescu, un adevărat gentleman când vine vorba de stilul vestimentar, are de ce să fie mândru. Dacă nu i-a insuflat fiului său pasiunea pentru fotbal, se bucură de reușitele lui Toto. Eleganța și rafinamentul de care are nevoie un bărbat se regăsesc la Toto. La 22 de ani, Toto Dumitrescu începe să-și facă loc într-o lume ce pentru unii pare de neatins. Tatăl său a fost un artist pe terenul de fotbal, un vrăjitor al balonului rotund, însă de Toto nu s-a prins acest „virus”. A ales să fie actor, și o face destul de bine. Avea 16 ani când a fost distribuit în primul său rol, iar de curând a jucat în Hackerville, serialul difuzat de HBO România.

Toto Dumitrescu va pătrunde din nou în casele românilor prin intermediul micilor ecrane. Va fi unul dintre protagoniștii unui îndrăgit show de televiziune difuzat de Antena 1, și anume „Te cunosc de undeva!”, versiunea românească a reality-show-ului „Your Face Sounds Familiar”, în care vedetele imită artiști. Astfel, fiului fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu va avea ocazia să fie jurizat de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob, într-un spectacol prezentat de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Filmările pentru noul sezon au fost reluate pe 15 mai, după ce fuseseră întrerupte din cauza pandemiei, informează Libertatea.

Născut în Mexic, școlit la Londra

Toto Dumitrescu s-a născut pe 23 decembrie 1997, în Mexic, în perioada în care celebrul său tată evolua pentru echipa Atlante. Contrar așteptărilor, nu a ajuns fotbalist, ci actor, și chiar unul promițător. S-a școlit în afara României, fiind absolvent, în 2019, al Facultății de Film și Teatru Mandragora din Londra.

Avea doar 16 ani când a fost distribuit în primul său rol, iar în 2015 a jucat în filmul „Palatul pionierilor” (rol – Veronel Milenkovici), în regia lui Bobby Păunescu. L-a interpretat pe Olah în filmul „Un pas în urma serafimilor”, care a avut premiera în 2017, iar prestația sa i-a adus o nominalizare la premiile Galei Gopo.

„Am jucat roluri și am manipulat prin actorie încă de mic copil. Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj, iar felul acesta, nu sunt supus răspunderii sau justificării deoarece nu sunt eu. Pe de altă parte, sunt eu pe deplin doar atunci când joc, pentru că simt și răscolesc în mine adevăratele trăiri cu care nu mă pot confrunta nevătămat în viața de zi cu zi”, spune pentru alistmagazine.ro actorul Toto Dumitrescu, fiul unuia dintre cei mai eleganți fotbaliști români.

Fiul lui Ilie Dumitrescu calcă pe urmele mamei sale, un cunoscut manechin al anilor 90, și cochetează și cu moda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI