Cine este și cum arată fiul lui Ilie Dumitrescu. De ce îl invidiază toți pe fostul fotbalist

Cine este și cum arată fiul lui Ilie Dumitrescu. De ce îl invidiază toți pe fostul fotbalist
Fiul lui Ilie Dumitrescu se bucură de un aspect fizic de invidiat

La începutul anilor 90’, Ilie Dumitrescu, care pe vremea aceea era un bărbat însurat, avea să se îndrăgostească de frumoasa Letiția Badea, un topmodel apreciat, pe care a cunoscut-o la emisiunea “Ceaiul de la ora 5” de la TVR 2. Pe atunci, s-a spus că fotbalistul i-ar fi dăruit acesteia un tablou de Grigorescu și un buchet de flori. După un an de idilă, Ilie a divorțat de prima soție și s-a căsătorit cu Letiția. Mariajul lor a durat 14 ani și s-a terminat datorită infidelităților repetate ale acestuia. Leta și Ilie au împreună doi copii, o fetiță și un băiat în vârstă de 24 de ani, poreclit Toto.

A călcat pe urmele mamei sale!

Deși mulți s-ar fi așteptat să calce pe urmele tatălui său și să ajung fotbalist, tânărul a avut încă de mic înclinații către artă și actorie, motiv pentru care a ales să meargă pe acest drum. Toto a absolvit facultatea de Teatru și Film la o prestigioasă facultate din Anglia și a avut deja nenumărate roluri în piese de teatru, dar și într-un serial marca HBO România, Hackerville. Fiul lui Ilie Dumitrescu calcă pe urmele mamei sale, un cunoscut manechin al anilor 90, și cochetează cu moda. Înalt, zvelt, cu un chip de înger, Toto a defilat până acum pentru creatori de modă consacrați, pe marile podiumuri ale lumii.

Așa aratp fiul lui Ilie Dumitrescu
Așa arată fiul lui Ilie Dumitrescu

A trait o poveste de dragoste cu Alice Peneacă!

În urmă cu doi ani, Toto Dumitrescu și Alice Peneacă au fost protagoniștii unui pictorial incendiar. Mai apoi, au existat voci care au spus că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă care, însă, ar fi durat câteva luni, pentru că Alice s-ar fi împăcat cu Bobby Păunescu.

Rămâne de văzut acum cu cine se va afișa fiul lui Ilie Dumitrescu. Are o viață întreagă înainte, un fizic de invidiat și o carieră promițătoare.