Fiul lui Gabriel Oprea s-a însurat. Cum arată nora fostului ministru de Interne

Fiul lui Gabriel Oprea s-a însurat. Cum arată nora fostului ministru de Interne

Un eveniment important s-a sărbătorit elebrcat în familia lui Gabriel Oprea, fostul vicepremier al României. Fiul său s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale. În mare secret, cei doi miri au depus zilele trecute actele pentru căsătorie. Cum au arătat cei doi miri în fața oficiului stării civile?

Au bătut clopotele de nuntă în familia Oprea

Evenimentul în care Gabriel Orpea Jr. Și-a unit pentru totdeauna destinul de iubita sa a fost unul mai puțin fastuos decât ne-am putea aștepta. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au luat parte familiile celor doi proaspăt însurăței și prietenii foarte apropiați cuplului.

Gabriel Oprea Jr. s-a căsătorit cu iubita sa Davida, o frumoasă brunetă care se pare că l-a convins că ea este singura aleasă a inimii sale. Cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1 din Capitală, unde cei doi și-au expus jurămintele în fața familiei și a apropiaților. Davida Elena este cea care a devenit acum oficial nora fostului ministru de Interne.

Gabriel Oprea Jr. iubește și este iubit, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să oficializeze relația cu Davida în fața ofițerului Stării Civile. Actele au fost depuse în 12 noiembrie 2019, iar cei doi tineri au spus ulterior și cel mai hotărât „Da” din viața lor și au semnat în calitate de soți.

Davida Elena Androne este fiica unui moșier foarte bogat din România. Tânăra a ales o rochie lungă, albă, mulată, care i-a scos în evidenţă formele voluptoase. Pantofi transparenţi şi accesoriul de pe cap au completat perfect ţinuta purtată într-una din cele mai importante zile din viaţa ei. Mirele, Gabi Oprea Jr. a optat pentru un costum negru, cu vestă şi papion în aceeaşi nuanţă, notează cancan.ro.

În luna octombrie a acestui an, Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas, acestă călătorie fiind o lună de miere pentru el şi Davida. Acum o lună, fiul fostului ministru de Interne şi vicepremier, a cerut-o de soţie pe iubita sa, Davida, oferindu-i un inel cu diamante în faţa căruia aceasta nu putea să spună decât „DA!”.

Foto: cancan.ro