Fiul lui Gabriel Oprea, aroganța demnă de Monaco. Pe ce a cheltuit Marian 120.000 de euro, de fapt

Fiul lui Gabriel Oprea, aroganța demnă de Monaco. Pe ce a cheltuit Marian 120.000 de euro, de fapt
Pe ce a cheltuit fiul lui Gabriel Oprea 120.000 de euro

Fiul lui Gabriel Oprea nu se uită la bani când vrea să-și facă poftele. Acesta a băgât mâna adânc în buzunare și și-a achiziționat ceva pe placul lui în valoare de nu mai puțin de 120.000 de euro.

Fiul lui Gabriel Oprea, achiziție de 120.000 de euro în plină criză sanitară și financiară

Marian Oprea a fost dintoteauna un personaj controversat, dintâi din cauza familiei din care provine, iar mai apoi de pe urma faptelor sale. Tânărul a șocat din nou cu o achiziție de zile mari în valoarea de 120.000 de euro.

În timp ce ne aflăm în plină criză sanitară și financiară și unii abia se descurcă de pe o zi pe alta, fiul cunoscutului politician își face poftele la scară înaltă. Acesta nu a stat pe gânduri și și-a cumpărat dintr-un foc un superb AUDI Q7 s-line, conform impact.ro.

„Oprea jr împreună cu soţia au fost surprinşi pe strada Radu Beller în timp ce intra din farmacie în farmacie. Într-un final, fiul politicianului a ieşit dintr-o ultimă farmacie cu o mână plină de medicamente.

Nu numai mașina celor doi ieșea în evidență, costând o căruță de bani. Cei doi s-au remarcat și prin hainele scumpe pe care le purtau. Doar cu banii de pe căciulile fiului politicianului și a soției lui se poate cumpăra o mașină bunicică, acestea valorând pe puțin câteva sute de euro”, mai arată sursa citată.

Politicianul, acuzat că s-ar fi folosit de infrastructura Armatei

„Dumnealui, în calitate de ministru (al Apărării, între 2009 și 2012 – n.red.), a simțit nevoia unui dispozitiv de securitate mai dezvoltat, care angaja resurse la fel ca la Ministerul de Interne. În deplasările sale în scop politic a folosit din plin resursele Armatei. În perioada respectivă bugetul Apărării era dezechilibrat, insuficient. Ca să folosești banii din buget pentru deplasări cu elicopterul în scop politic în repetate rânduri denotă anumită atitudine față de sistem. Ministrul aprobă zborurile de instrucție. Problema e că cel care utilizează acel zbor participă la alte misiuni. Depinde de aparatul cu care se zboară. Echipajul derulează aceleași activități și la transportul de persoane și la echipaje. Aceste date pot fi accesate de către organele de anchetă. Un zbor cu persoane… ministrul trebuie să aprobe urcarea la bord a persoanelor civile din afara ministerului”
Corneliu Dobrițoiu (Sursa: „24 de minute” – digi24.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI