Fiul lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru Patrick

Autor: Andrei Simion - 08:27, 04 dec. 2019
Fiul lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani

Fiul lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani, iar părinții lui i-au pregătit o surpriză de ziua lui. Patrick a primit un tort uriaș, pe care au fost așezate artificii și lumânări. Mihaela Borcea l-a fotografiat, a postat poza pe Instagram și i-a urat „La mulți ani!”

Fiul lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani

Patrick Borcea a împlinit 22 de ani, iar părinții lui sunt tare mândri de el. Mihaela și Cristian Borcea i-au pregătit o surpriză de ziua lui, iar tânărul a fost extrem de fericit. Mama lui a postat un mesaj emoționant pe Instagram, cu ocazia zilei lui de naștere.

Foto: Instagram Mihaela Borcea
Foto: Instagram Mihaela Borcea

„Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină iubitul meu fiu-PATRICK-CRISTIAN!!

La Mulți Ani dragul meu Îți doresc din suflet Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sănătatea – căci ai fost un copil sănătos. Iubirea – pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani!! Încă o dată La mulți ani Patrick!! Te iubesc mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe Facebook.

Cei care o urmăresc pe Mihaela Borcea pe rețeaua de socializare i-au transmis o mulțime de mesaje lui Patrick.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI