Fiul Elenei Ionescu trăiește o dramă la doar 2 anișori! Mama lui a povestit prin ce trece micuțul

Fiul Elenei Ionescu trăiește o dramă la doar 2 anișori! Mama lui a povestit prin ce trece micuțul
Fiul Elenei Ionescu trăiește o dramă la doar 2 anișori! Mama lui a povestit prin ce trece micuțul

După ce a făcut ravagii la ”Survivor”, câștigând marele premiu, Elena Ionescu a acceptat provocarea celor de la Antena Stars, numită ”Mămici de pitici cu sclipici”, prin care își expune viața, cu bune și rele. Cântăreața a dezvăluit în cadrul emisiunii prin ce momente trece fiindu-i băiatului ei, Răzvan, și mamă și tată, dar și suferința cu care micuțul crește.

Divorțul și trauma copiilor. Fiul Elenei Ionescu trăiește o dramă la doar 2 anișori din cauza lipsei tatălui din viața sa

„Da, am divorțat. Ne-am grăbit”, spunea artista pentru ”La Măruță”, în urmă cu un an, după ce tocmai depusese actele de divorț la notar. Deși abia măritată și cu un bebeluș de câteva luni, Elena Ionescu era din nou singură. Înșelată și îndurerată, vedeta a vorbit deschis despre cele petrecute la acea vreme. Însă, nu a fost  nevoie de prea multe detalii, căci fotoreporterii l-au surprins pe fostul ei soț, Dragoș, în compania unei alte femei, la câteva zile distanță de când zvonurile despre divorțul lor s-au propagat. Perioada grea a trecut și, chiar dacă la început declara că momentul a fost cu atât mai potrivit cu cât micuțul lor era mic și nu înțelegea pe deplin ce se petrece, acum, cântăreața vede efectele întâmplării asupra lui Răzvan.

Foto: Captură video

Elena Ionescu a declarat că băiatul nu prea spune ”mama”, însă mereu strigă ”tata”, în special atunci când se află în public și vede alți copii cu tații lor jucându-se împreună. Cât despre legătura tată-fiu dintre Dragoș și Răzvan, cântăreața a declarat într-un interviu pentru OKmagazine.ro că fostul soț „a venit ocazional cât am fost eu în Dominicană, dar este un subiect sensibil, despre care nu aș vrea să vorbesc”.

„Răzvănelul spune ”tati” atunci când vede orice bărbat, deși nu cred că știe să asocieze cuvântul ”tati” cu un bărbat. Face acest lucru pentru că el avea un an când ne-am despărțit și nu știe ce înseamnă o familie”, a mărturisit Elena Ionescu la Antena Stars.

„Răzvan a înțeles că mami și tati sunt separați și că fiecare are viața lui, iar el trebuie să ne respecte pe amândoi”, a mai spus artista în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”.

Cântăreața este în continuare singură

Vedeta spune că a depășit momentul tensionat din viața sa și că odată cu plecarea la ”Survivor” lucrurile s-au așezat, iar acum încearcă să poarte discuții normale cu fostul pertener, pentru ca micuțului lor să îi fie bine. De asemenea, Elena Ionescu a lămurit și speculațiile conform cărora ar forma un cuplu cu Emanuel Neagu, fost concurent ”Survivor”, afirmând că, pentru moment, este singură.