Fiul Cristinei Ich cu Alex Pițurcă a ajuns de urgență la spital: „Era leșinat”

Fiul Cristinei Ich cu Alex Pițurcă a ajuns de urgență la spital: „Era leșinat”
Fiul Cristinei Ich cu Alex Piturca a ajuns de urgenta la spital

Clipe de coșmar pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă. Fiul celor două vedete a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Frumoasa influenceriță a simțit că lumea i se prăbușește atunci când și-a văzut copilul. Ce a pățit micuțul Noah. Medicii l-au pus, imediat, pe perfuzii. Diva a povestit totul pe internet.

Ce a pățit Noah, fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina Ich este considerată una dintre cele mai populare și active influencerițe din România, iar faptul că a lipsit câteva zile din mediul online a atras atenția comunității sale de fani. Angelina Jolie de România le-a povestit prietenilor săi virtuali că a tras o sperietură soră cu moartea, atunci când fiul ei Noah s-a îmbolnăvit.

Micuțul acuza dureri îngrozitoare, a făcut febră 40 și nu a putut să mănânce, timp de câteva zile, din cauza unor grețuri ce nu i-au dat pace. Nepotul lui Victor Pițurcă a fost dus de urgență la spital, unde vedeta a sperat că starea sa se va ameliora.

Pentru că fiul ei nu s-a simțit mai bine în spital, Cristina Ich a luat decizia de a-l trata acasă, unde l-a pus pe perfuzii pentru a se vitaminiza corespunzător.

„Am luat decizia, singură, să-l bag pe perfuzii!”

Acum, micuțul Noah se reface, iar mama lui este cât se poate de fericită că-l vede acasă, mai vioi ca niciodată.

„Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu nu am avut probleme cu Noah până acum, colici, durere de burtă, nu era nimic îngrijorător. De data aceasta a ținut-o numai cu febră de 40, 41.

M-am speriat atât de tare. M-am dus cu el la spital, i s-au făcut analize. Mi s-a zis că nu are nimic și că nu e caz de internare. Copilul putea să intre în convulsii, trei zile a vărsat. Am făcut tot ce e posibil și nu i-a trecut.

După care am luat decizia, singură, să-l bag pe perfuzii: glucoză, vitamina B și apoi antibiotic, să-l vitaminizez pentru tot ce a pierdut în zilele astea. Nu îmi mai păsa ce-mi spun ei, cam câte zile trebuie să-mi mai văd copilul nehrănit?

Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest, stătea în pat leșinat. M-am speriat îngrozitor. Nu e normal să aibă trei zile de febră și să stea nemâncat. Câteodată este bine să îți mai asculți și instinctul de mamă.”, a povestit Cristina Ich pe Instagram.

Analizând emoțiile pe care le-a trăit în ultimele zile, cu fiul ei bolnăvior, Cristina Ich i-a transmis mamei sale mesajul că acum înțelege perfect cât de mult se consuma părintele ei, pe vremea când partenera lui Alex Pițurcă se îmbolnăvea în copilărie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI