Fiul Clejanilor, prins drogat la volan?! Poliția l-a ridicat de urgență, ce a făcut Fulgy azi-noapte

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan?! Poliția l-a ridicat de urgență, ce a făcut Fulgy azi-noapte
Fiul Clejanilor, prins drogat la volan?!

Fulgy, fiul Clejanilor, în vârstă de 23 de ani, a fost prins drogat la volan noaptea trecută de către un echipaj al poliției din Capitală.

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan?!

Potrivit cancan.ro, oamenii legii l-au condus pe acesta la INML, unde i s-au recoltat probe biologice. După ce a ieșit din unitatea medicală, el a fost recalcintrant în declarații. După testarea cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că acesta ar fi consumat cannabis, potrivit surselor Cancan.ro. Înainte de a ajunge la INML, el a făcut o filmare pe care a publicat-o pe Instagram Stories. ”Sunt ”arestat”, a fost mesajul notat de acesta, pe imagini.

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Fulgy, nervos după ce i s-au recoltat probe biologice la INML

Întrebat de un jurnalist ce părere crede o să aibă Viorica de la Clejani când o să afle că a ajuns la INML, în cazul în care testat la substanțe psihoactive el ar ieși pozitiv, acesta a avut o ieșire nervoasă:

“(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”.

Ce a declarat Fulgy

Fulgy a fost prins drogat în timp ce se afla la volanul bolidului lui la doar câteva zile după ce a venit în platoul emisiunii pe care o prezintă într-o stare atât de suspectă, încât, mulți au presupus că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise.

Jurnalistă: “Cum a fost să stai o lună și jumătate internat în Spania? La clinică (n.r.: de dezintoxicare)”.

Fulgy: “Știi tu că am stat o lună jumate?! Cine ți-a dat informația asta?”

Jurnalistă: “Am citit în presă”.

Fulgy: “Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”.

Jurnalist: “Ai studiat acolo și efectul psihedelicelor?”

Fulgy: “Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. Nu stau să spun (…). Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut chiar și în Spania, mai degrabă, decât să stau în țara asta. (…)”.

Imediat cum au aflat că fiul lor a fost depistat pozitiv cu substanțe interzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au urcat în mașină și au venit și ei la INML.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI