Fiul Andreei Mantea a rupt plânsul. Vestea dată de mama lui l-a enervat cumplit

Fiul Andreei Mantea a rupt plânsul. Vestea dată de mama lui l-a enervat cumplit
Fiul Andreei Mantea, în lacrimi. Ce i-a spus mama sa l-a făcut să izbucnească în plâns

Daviv a rup inimile telespectatorilor în cadrul emisiunii unde își petrece fiecare moment alături de mama sa. Ce veste l-a întristat pe micuțul Andreei Mantea? Acesta nu și-a mai putut ține în frâu lacrimile. Prezentatoarea nu și-a putut explica ieșirea fiului ei.

Fiul Andreei Mantea, în lacrimi. Ce i-a spus mama sa l-a făcut să izbucnească în plâns

Andreea Mantea și fiul ei au revenit pe micile ecrane în aventurile de-a lungul țării, dar și a celor obișnuite de zi cu zi. Telespectatorii au putut observa cum își petrec ei momentele împreună, cât de frumos crește David, dar și cum sunt deplasările prin țară alături de micuț. Frumoasa prezentatoare de televiziune este pregătită să meargă pentru prima dată la o petrecere după ce s-a întors de la filmările emisiunii „Puterea Dragostei”. Din păcate, gândul că va fi departe de mama sa l-a adus pe David într-un punct în care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Bruneta încearcă pe cât poate să-l liniștească și să nu-i arate faptul că e entuziasmată la gândul că urmează să iasă în oraș. Cât e plecată, mama ei va avea grijă de fiul său care nu e pregătit să renunțe atât de ușor la prezența acesteia. Fix înainte de a ieși din casă, Andreea dă ochii cu o situație pe care nu o voia. Schimbul de replici dintre cei doi au emoționat cu siguranță pe toată lumea din spatele micilor ecrane.

Andreea Mantea: N-am mai avut viață socială de doi ani!
David, plângând: Pentru ce trebuie să pleci? Nu vreau să pleci!
Andreea Mantea, cu lacrimi în ochi: Nu l-am văzut nicodată să facă așa! Zici că plec la tăiere.

David, în lacrimi la auzul că mama sa pleacă la o petrecere
David, în lacrimi la auzul că mama sa pleacă la o petrecere

“Nu intâmplător acest reality îmi poartă numele”

“Nu intâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu totți mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne întâlnim pe Kanal D!”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI