Andreea Mantea, dată afară de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevărul: ce le făcea colegilor din Turcia

Andreea Mantea, dată afară de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevărul: ce le făcea colegilor din Turcia
Andreea Mantea, dată afară de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevărul: ce le făcea colegilor din Turcia

”Puterea Dragostei”, noul show matrimonial de la Kanal D, a venit cu o schimbare majoră, Astfel, la cârma emisiunii a fost pusă Cristina Dorobanțu, după ce Andreea Mantea a renunțat la acest proiect pentru a se dedica mai mult copilului.

Andreea Mantea, dată afară de la Puterea Dragostei!

Deși a renunțat să mai prezinte această emisiune, vedeta nu a părăsit definitiv televiziunea ce a consacrat-o și pregătește o revenire pe micul ecran.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine… Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. Turcia), nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici, în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a precizat Andreea Mantea, pe canalul ei de YouTube, în urmă cu ceva timp.

Cum se comporta cu membrii echipei

Conform surselor cancan.ro, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” ar fi în cărți pentru alt proiect mare cu care șefii de la Kanal D speră să spargă topul audienților.

Potrivit unor surse din interiorul emisiunii, Andreea Mantea și producătorii de la Kanal D sunt în discuții intense pentru un nou proiect TV ce urmează să fie prezentat de frumoasa brunetă.

În plus, din câte se pare colegii din Turcia ai vedetei și-au spus păsurile după ce ea a părăsit Puterea Dragostei. Astfel, mai mulțu membrii ai staff-ului și ar fi comentat felul în care Andreea Mantea se purta în Turcia.

”Se credea o adevărată divă pe aici. Avea nenumărate pretenții. Cei care se ocupau de mâncare au avut cel mai mult de tras cu ea. Avea pretenții exagerate și voia numai delicatese”, au dezvăluit sursele pentru Cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe