Andreea Mantea, primele declarații despre al doilea copil: ”Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”

Andreea Mantea, primele declarații despre al doilea copil: ”Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”
Mărturisiri fără perdea. Andreea Mantea vorbeşte, pentru prima oară, despre cel de-al doilea copil

În vara acestui an, a decis să nu mai prezinte emisiunea “Puterea Dragostei” pentru a se putea dedica băieţelului ei, dar şi pentru a menţine vie relaţia pe care o are de ceva timp cu un bărbat misterios. Acum, Andreea Mantea face primele declarații despre al doilea copil.

Andreea Mantea va fi mamă pentru a doua oară?!

După ce şi-a întristat fanii cu vestea că nu va mai fi gazda emisiunii “Puterea Dragostei”, Andreea Mantea face primele declaraţii despre al doilea copil. Se pare că povestea de iubire pe care o trăieşte alături de iubitul său este una cât se poate de serioasă. În cadrul unui interviu oferit celor de la Kanal D, bruneta a fost întrebată dacă anul viitor va deveni din nou mamă. Spre surprinderea tuturor, aceasta a dat de înţeles că nu spune “nu” acestei posibilităţi.

“Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață. Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem. Să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi.

Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic. Pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lecţie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mărturisit vedeta Kanal D.

Mai mult, fosta iubită a lui Cristian Mitrea a dezvăluit ce dorinţe şi-a pus pentru noul an care se apropie. Andreea Mantea a recunoscut că îi este dor să călătorească şi să se simtă în siguranţă.

“Nu îmi doresc decât sănătate. Pe restul le va așeza Dumnezeu așa cum știe El mai bine. Îmi doresc să revenim la o normalitate. Să ne putem bucura de viață la maximum. Îmi este dor să călătorim. Vreau să ne simțim în siguranță”, a mai spus fosta prezentatoare de la “Puterea Dragostei”.

Ce va face Andreea Mantea de Sărbători?!

Şi cum Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, Andreea Mantea a povestit totul despre planurile sale de Crăciun şi Revelion. Se pare că frumoasa bruneta va petrece acasă, alături de David, băieţelul în vârstă de 5 ani pe care îl are cu Cristian Mitrea, dar şi alături de iubitul ei.

“Crăciunul este despre, cu și în familie. Ca tot românul, vom găti acasă preparate tradițional românești. Se la sarmale, nelipsita salată boeuf și până la celebrii cozonaci. Vom împodobi bradul. Ne vom bucura de timp în familie. Sunt o pofticioasă, mănânc câte puțin din orice, așa că îmi va fi destul de greu să mă decid ce vom pregăti”, a mai spus vedeta Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI