Firicel din Las Fierbinți, din nou la tribunal! E scandal mare pentru bani

Firicel din Las Fierbinți, din nou la tribunal! E scandal mare pentru bani
Firicel din Las Fierbinți, din nou la tribunal!

Firicel din Las Fierbinți are din nou probleme juridice. Atunci când credea că a scăpat de problemele bancare, iată că acesta și soția sa o iau de la capăt.

Firicel din Las Fierbinți, din nou la tribunal!

Cuzin Toma a fost dat în judecată de reprezentanții unei bănci, care contestă o tranzacție făcută în baza Legii dării în plată.

Mai exact,  luna trecută, o instituție bancară a deschis proces, o contestație ce vizează Legea dării în plată. Asociaţia Credere pentru Informarea, Consilierea şi Educarea Consumatorilor explica, recent, că Legea dării în plată a fost contestată de către entităţile bancare în circa 2.000 de dosare, acesta fiind cel mai contestat act normativ din istoria Curţii Constituţionale din România.

„Cifrele sunt surprinzătoare, întrucât impactul estimat la nivelul sistemului bancar este unul nesemnificativ. Potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României către Credere, în perioada mai 2016 – aprilie 2020 au apelat la Legea dării în plată 9.500 de debitori. După adoptarea modificărilor de către Parlament, în perioada mai 2020 – februarie 2021, numai 728 de împrumutaţi au accesat prevederile legii dării în plată”, preciza Credere.

„Legea dării în plată, sub rezerva îndeplinirii unor condiţii, conferă împrumutaţilor posibilitatea de a obţine în instanţă adaptarea contractelor de credit sau, în subsidiar, transferul dreptului de proprietate asupra bunului ipotecat către bancă, cu consecinţa ştergerii datoriei”, mai spunea Asociația Credere, potrivit Spynews.ro. 

Firicel, târât prin tribunale de aproape șase ani

De precizat este că anul trecut, într-un alt dosar, soții Toma au a obținut rejudecarea unui proces pe care îl pierduseră.

„Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, au dispus magistrații de la Curtea de Apel București.

De precizat este că „Firicel” este târât prin fața judecătorilor de aproape șase ani.

Cine este soția lui Firicel

Firicel și soția sa s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe când aveau numai 16 ani.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, spunea actorul într-un interviu, potrivit click.ro.

Cristina Toma, soția lui Cuzin Toma, este artist plastic și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. În anul 2015, cei doi soți au jucat, alături de fiul lor, Nicodim, în pelicula „Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, iar la premieră a venit toată familia, în formulă completă.

Urmăriți Playtech.ro și pe