Cum arată fata lui Firicel din Las Fierbinți. Imagine extrem de rară cu tânăra

Cum arată fata lui Firicel din Las Fierbinți. Imagine extrem de rară cu tânăra
Cum arata fata lui Firicel din Las Fierbinti. Imagine extrem de rara cu tanara

Firicel din serialul de comedie „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Toma Cuzin își ține familia departe de ochii curioșilor și postează extrem de rar fotografii în care apare alături de cei dragi. În schimb, actorul preferă să-și delecteze fanii cu glume și detalii despre activitatea sa profesională. Însă, recent, o poză cu fiica sa a fost „scăpată” pe internet.

Cum arată fata lui Firicel din Las Fierbinți

Discret din fire, Firicel a făcut o excepție și a postat o poză cu fiica sa, Meda, care, recent, și-a serbat ziua de naștere. Tânăra îi calcă deja de urmele tatălui. La doar 12 ani, are deja la activ un film în care a jucat cu marele actor american Armand Assante.

Meda, fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, a împlinit, pe 3 august, frumoasa vârstă de 12 ani. Pentru că a fost vorba de un eveniment extrem de important, actorul a decis să publice pe internet o imagine în care apar împreună. Fotografia vorbește de la sine. Se poate observa imediat că cei doi seamănă fizic foarte mult (Vezi FOTO din Galerie).

„La mulți ani fata lu tata. Când au trecut 12 ani?”, a scris Firicel într-un story pe Instagram.

Firicel are o familie frumoasă

Actorul Toma Cuzin are toate motivele să fie un tată fericit. Ambii copii îi moștenesc pasiunea actoricească. Fiul său, Nicodim, care are acum 14 ani, a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015). Iar Meda, cea care și-a serbat ziua de naștere recent, a jucat în filmul de groază „Vânătorul de spirite” (2017), alături de actori de succes – Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Înainte de a descoperi faima și a juca în filme, Toma Cuzin a făcut de toate. Acum, actorul se laudă că, la 44 de ani, se pricepe la orice. Toate job-urile avute în trecut îi sunt de folos acum, pentru rolurile din filme și seriale.

„Am fost dansator la ‘Doina Gorjului’, miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a dezvăluit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Firicel iubește aceeași femeie de foarte mulți ani

Oriunde se duce, Cuzin se laudă cu frumoasa lui soție, Cristina, de care s-a îndrăgostit pe când avea 16 ani.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, a spus actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI