Firea renunță la Primăria Capitalei? Răspunsul așteptat cu nerăbdare de bucureșteni

Firea renunță la Primăria Capitalei Răspunsul așteptat cu nerăbdare de bucureșteni

Mulţi dintre cei peste 1,3 milioane de bucureşteni conectaţi la reţeaua de termoficare ar putea ajunge să se spele cu apă încălzită la aragaz, în condiţiile în care lucrările majore de refacere a conductelor, vitale pentru funcţionarea sistemului, vor fi din nou amânate, arată o analiză Frames.

Firea renunță la Primăria Capitalei

În acest context, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a dat un interviu fostului coleg de trust, Lucian Mândruță, în care a discutat despre ceea ce a făcut până acum, ce și-a propus să facă de-acum în colo și dacă va mai candida la un nou mandat de primar.

”Am fost colegi, ani de zile, și pot garanta că este un jurnalist de excepție. Ceea ce însă nu-mi asigură niciun fel de avantaj. Dar am acceptat interviul pe care mi l-a propus, și a cărui primă parte vă invit s-o urmăriți aici, convinsă fiind că va reuși să obțină de la mine răspunsuri sincere la întrebări legitime.

Ceea ce este în beneficiul tuturor. Sper să nu aibă prea mult de tras cu cei din „bula” lui, care și-ar fi dorit cu siguranță să fie mult mai agresiv. Rolul jurnalistului este să obțină răspunsuri, nu să-și facă knock-out partenerul de dialog!”, scria pe faccebook Gabriela Firea.

Răspunsul așteptat cu nerăbdare de bucureșteni

În interviul acordat, Gabriela Firea a fost întrebată cum gestionează comentariile acide împotriva ei și a deciziilor pe care le-a luat până acum, apoi, la un moment dat, întrebată dacă va mai candida a răspuns foarte direct și sincer:

”Gabriela Firea: Categoric le pierd! Mă uitam și aseară la televizor, 90 la sută din discuții erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă…

Lucian Mîndruță: Acum vreau să te întreb, de ce ai vrea să fii primarul unor astfel de oameni?

Gabriela Firea: Păi mă mai gândesc, mai am timp. Alegerile vor fi la sfârșitul lui iunie.

Lucian Mîndruță: Adică te poți retrage până atunci?

Gabriela Firea: Bineînțeles, se poate întâmpla orice. Pentru că și eu sunt foarte afectată de acest dublu limbaj.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI