21 ian. 2020 | 06:28

Firea, fără primărie: de ce crede Turcan că PNL va câștiga Capitala

Știri generale
Firea, fără primărie: de ce crede Turcan că PNL va câștiga Capitala

Sunt foarte mulți oameni vocali împotriva Gabrielei Firea, dar de aici și până la a pierde un alt mandat de primar al Capitalei, este cale lungă. Vicepremierul Raluca Turcan este însă optimistă.

2020 este an electoral și, din nou, se va pune în joc primăria municipiului București. Performanța unui partid în fruntea Capitalei este foarte importantă pentru un partid, deoarece poate influența alegătorii din toată țara.

Deși PNL-iștii nu au fost foarte performanți în fruntea țării, de la obținerea Guvernului, vicepremierul este optimist că vom vedea un primar PNL la București. Declarațiile pe marginea acestui subiect au fost făcute luni seară. În opinia sa, există foarte multă încredere în partidul de guvernământ în rândul bucureștenilor.

Raluca-Turcan-OG

„Noi, în momentul de faţă, plecăm de la premisa, la oamenii pe care îi avem în partid, că vom avea candidatul la Primăria Capitalei din partea PNL. Am indus ideea că noi o să avem un candidat foarte bun. (…) Eu în continuare cred că, la încrederea de care se bucură PNL în Bucureşti, cu candidaţii pe care îi avem, noi putem câştiga Primăria Capitalei cu PNL”, a spus Turcan, la Realitatea Plus.

Vicepremierul a insistat și pe faptul că există și posibilitatea unor discuții ”mai aplicate” cu celelalte grupări politice de drepta pentru stabilirea unui candidat, în cazul în care alegerea primarilor nu se va face în două tururi. Dincolo de optimismul său, Turcan a insistat pe faptul că vor fi luate în calcul și rezultatele sondajelor.

„Dacă vom vedea din analize, din sondaje că există un risc ca propriul nostru candidat să nu câştige această competiţie, ceea ce eu nu cred, nu ignorăm, pentru că aici intervine partea de responsabilitate politică. (…) Dacă, prin absurd, s-ar rămâne la alegerea primarilor într-un singur tur, atunci, da, cred că discuţiile trebuie să fie un pic mai aplicate”, a susţinut Turcan.
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro