Firea își desființează concurența la alegerile locale: se luptă ”pentru adjudecarea postului de învins”

Firea își desființează concurența la alegerile locale: se luptă ”pentru adjudecarea postului de învins”

Dacă trăiai cu impresia că vom avea un alt primar al Capitalei înainte de finele acestui an, Gabriela Firea este convinsă că te înșeli amarnic.

Criticii Gabrielei Firea au devenit din ce în ce mai vocali în ultimele luni, dar asta nu-i descurajează la niciun nivel optimismul doamnei primar. PSD-ista este optimistă că va ieși câștigătoare din curs pentru un nou mandat. Argumentul ei principal pentru această ”victorie” închipuită ține de alternativele ”tragi-comice” pe care le au cetățenii care vor merge la vot.

Fără niciun fel de emoții, într-un set de declarații postate pe Facebook, Firea i-a desființat pe Vlad Voiculescu și Nicușor Dan, definindu-i ca ”politicieni închipuiți.”

nicusor-dan-vlad-voiculescu

„De ceva vreme, în cadrul unei alianțe care a mințit că sălvează Bucureștiul, dar nu a reușit decât să-l blocheze, se dă o luptă pe viață și pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primaria Generala al Capitalei. Întrucât e limpede pentru oricine că niciunul dintre cei doi politicieni închipuiți nu este capabil să vină în fața propriilor colegi cu idei constructive legate de București, ei se întrec doar în atacuri la adresa mea și a echipei mele, având la bază informații trunchiate sau chiar false și opinii personale care țin loc de fapte”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Agresivitatea Gabrielei a fost declanșată de răspândirea de către reprezentanții PLUS de ”facek-news”, formularea corectă fiind fake news (știri false). ”Azi (luni – n.red.) au întrecut însă orice limită a bunului simț. Unul dintre ei înfierează Primăria Capitalei pentru defrișările (legale, potrivit ministrului Mediului) din Pădurea Băneasa, în condițiile în care Municipiul București nu este nici proprietar, nici administrator al vreunui metru pătrat din acea pădure, iar celălalt îmi aduce niște acuzații fantasmagorice cum că aș fi dat dispoziție să se stropească străzile cu o substanță miraculoasă menită să țină praful la sol, ca să iasă măsurătorile bine”, a continuat Firea pe rețeaua socială. Reacția lui Vlad Voiculescu nu a întârziat să apară și poate fi citită integral mai jos.

Urmăriți Playtech.ro și pe