21 mart. 2022 | 22:33

Finalul războiului Rusia-Ucraina a fost prezis de un astrolog. Câte zile de bombardament vor mai îndura oamenii

Diverse
Finalul războiului Rusia-Ucraina a fost prezis de un astrolog. Câte zile de bombardament vor mai îndura oamenii
Un posibil război de lungă durată

În aceste zile, tot mai mulți ucraineni speră la un final al conflictului care a făcut ravagii în Ucraina. În acest context, un astrolog celebru în Ucraina a vorbit dspre data la care se va încheia războiul din Ucraina. Astrologul Medvedka a prezis posibile evoluții ulterioare în timpul războiului ruso-ucrainean.

Astrologul Medvedka spune când se va încheia războiul

Extrem de cunoscută în Ucraina, Medvedka a făcut câteva predicții cu privire la un posibil final al conflictului ruso-ucrainean din aceste zile. Aceasta a scris pe rețelele de socializare că în a doua jumătate a lunii aprilie, războiul ar trebui să înceteze cu totul, prezice astrologul.

După cum a scris pe pagina sa de Instagram, va exista un aspect tensionat între Marte și Uranus până pe 29 martie. De aceea, există o perioadă activă în lupta apărătorilor ucraineni împotriva ocupanților.

Cu toate acestea, de îndată ce Marte se va conecta cu Saturn, planeta puterii, a strategiei, a structurii și a constrângerilor, situația se va schimba în bine. Există o posibilitate de forță, mai spune Medvedka, chiar în Federația Rusă, deoarece conexiunea planetelor va avea loc în semnul Vărsătorului, semnul țării agresoare.

„Ascensiunea și divergența lor vor dura până la jumătatea lunii aprilie. În cel mai bun caz, va fi o restricție a agresiunii, o ușurare a evenimentelor militare prin acțiuni strategice bine gândite.

În a doua jumătate a lunii aprilie, dacă stelele și eu nu ne înșelăm cu ele, ar trebui să fie mult mai bine sau ostilitățile vor înceta cu totul.”, prezice Medvedka, conform publicației Unian.

Războiul din Ucraina în 2022

Reamintim că Federația Rusă a început să invadeze Ucraina la 24 februarie 2022. Se știe că militarii ruși au intrat în țara vecină de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi, militarii lui Putin lansează rachete spre Ucraina de pe teritoriul Belarusului.

Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie. Există, de asemenea, rapoarte regulate potrivit cărora Republica Belarus ar putea lansa o invazie în Ucraina din partea Rusiei. Rețelele de satelit, care urmăresc ce se întâmplă în Ucraina, publică fotografii și videoclipuri cu mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Belarusului.

Un posibil război de lungă durată

Deși astrologul ucrainean Medvedka a prevăzut că războiul s-ar putea termina în aprilie, de cealaltă parte analiștii spun că s-ar putea să devină, cel mai probabil, un război de lungă durată. Forțele rusești se împotmolesc, împiedicate de un moral scăzut, de o logistică slabă și de o conducere ineptă.

Analiștii spun că este nevoie de mai mult timp pentru ca forțele rusești să securizeze orașe precum Kiev, ai cărui apărători luptă în stradă. Urmează un asediu lung. Luptele au ecouri ale luptei lungi și brutale a Rusiei din anii 1990 pentru a cuceri și distruge în mare parte Groznîi, capitala Ceceniei.

Și chiar și după ce forțele rusești au obținut o oarecare prezență în orașele din Ucraina, se luptă să mențină controlul. Rusia nu poate furniza suficiente trupe pentru a acoperi o țară atât de vastă, mai spun analiștii.

Forțele defensive ale Ucrainei se transformă într-o insurgență eficientă, bine motivată și susținută de populațiile locale. Occidentul continuă să furnizeze arme și muniții. Și apoi, poate după mulți ani, poate cu o nouă conducere la Moscova, forțele rusești părăsesc în cele din urmă Ucraina, îngenuncheate și însângerate, așa cum predecesorii lor au părăsit Afganistanul în 1989, după un deceniu de luptă împotriva insurgenților islamiști, sunt de părere voci importante.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro