Finala Românii au talent vine cu o surpriză: cine va apărea pe scenă chiar vineri, 27 mai

Finala Românii au talent vine cu o surpriză: cine va apărea pe scenă chiar vineri, 27 mai
Surpriză în finala Românii au talent

Show-ul preferat al românilor este la un pas de finală. Pe marea scenă vor călca vineri, 27 mai, concurenții care au reușit să surprindă juriul și prezentatorii emisiunii. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză uriașă chiar în ziua cea mare. Un invitat special își va face apariția și cu siguranță îi va bucura pe toți cei care privesc din fața micilor ecrane întregul spectacol. Despre cine este vorba?

Finală Românii au talent: surpriză în ziua cea mare

Concurenții s-au întrecut în sezonul cu numărul 12. Românii au avut parte de o serie de ediții spectaculoase, pline de momente speciale și de talente nebănuite.

Iată că au mai rămas doar câteva zile până la marea finală, moment în care vom vedea cine va pune mâna pe marele trofeu și pe premiul de 120.000 de euro.

Cei 11 participanți calificați își pun la punct numerele și speră să îi convingă pe jurați și pe cei de acasă să îi voteze. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar surprizele pentru fanii proiectului abia încep.

Organizatorii au dezvăluit una din ele. Mai exact, urmează ca în marea finală să o revedem pe Laura Bretan, cea care a câștigat competiția în anul 2016.

Amintim că tânăra a ajuns în finala America’s got Talent la scurt timp, reușind să-l facă pe Simon Cowell să îi spună: ”acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca TINE”.

Detalii

Laura s-a născut în Chicago în aprilie 2002, iar la vârsta de patru ani cânta în biserică. La cinci ani a descoperit pianul și mai apoi a început câteva cursuri muzicale.

Tânăra este o soprană cunoscută acum în toată lumea, iar de-a lungul carierei a avut ocazia să cânte pe marile scene din America, Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Marea Britanie sau Israel.

De asemenea, aceasta a performat alături de artiști internaționali precum: Toto Cutugno, Placido Domingo Jr, Il Volo sau Jose Carreras.

,,Pentru mine a fost o mare surpriză”

În finala mult așteptată Laura va fi acompaniată pe scenă la pian de Mariano Castro, din Argentina, iar la violoncel de Diana Kutsii, din Ucraina. Artista s-a declarat surprinsă de invitația primită și emoționată să cânte din nou în fața românilor.

”Pentru mine a fost o mare surpriză, nu m-am așteptat, dar mă bucur că am această oportunitate. Abia aștept să mă întorc în locul în care a început toată experiența mea frumoasă cu muzica”, a spus soprana.