Finala Asia Express sezonul 4. Ce se întâmplă cu echipele: ”Ne simțim în mare pericol!”

Finala Asia Express sezonul 4. Ce se întâmplă cu echipele: ”Ne simțim în mare pericol!”
Cine va castiga sezonul 4

Asia Express sezonul 4 este pe cale să se încheie. Chiar dacă telespectatorii stau cu sufletul la gură să afle cine va fi în finală, în presă deja s-au aflat câștigătorii.

Ce echipe se vor duela la Asia Express

Update: Cel mai dur reality show se apropie de final. Vedetele o să aibă parte de un element-surpriză în această etapă, anume 3 cutii de nestemate, fiind ascunse în ele posibile eliminări.

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu o să lupte pentru a ajunge la premiul cel mare.

„Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol.”, mărturisește Elwira Petre, potrivit a1.ro.

„Mi s-a părut foarte greu”

Traseul o să îi poarte pe concurenți prin Rosh HaNikra. Ei o să fie nevoiți să construiască un castel de 1 metru înălțime pe plajele de la Marea Mediterană ale Israelului. Aceștia o să aducă un tribut pentru castelele templierilor care au protejat țara în urmă cu 9 secole.

Ultimele echipe rămase în competiția extrem de dură și plină de probe de foc vor putea să fie urmărite duminică, de la 20:00, dar și luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

„Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era. Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu.

Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare.”, va spune Lidia Buble.

Cine e marele câștigător de pe Drumul Împăraților

Finala Asia Express sezonul 4 e pe cale să înceapă, dar s-au aflat deja echipele care se vor duela în ultima probă.

Organizatorii sezonului 4, Drumul Împăraților, au anunțat data la care se încheie traseul. Finala va avea loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

Duminică seara, pe 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla cine sunt marii câștigători ai acestui sezon presărat cu obstacole, multe zâmbete și provocări nemaiîntâlnite pentru echipele de vedete.

Drumul Împăraților din Asia Express a început în Turcia, acolo unde 9 echipe au pornit cu entuziasm în călătoria lor, dând tot ce au avut mai bun.

Echipele care se vor confrunta în finală

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au fost cei care s-au luptat în acest sezon din Asia Express.

S-au confruntat cu situații extrem de dificile, dar și cu momente care le-au adus zâmbetul pe buze și chiar hohote de râs. Fiecare echipă a avut atât momente bune, cât și clipe în care s-au gândit, serios să renunțe.

Potrivit cancan.ro, finala a avut loc între echipele formate din Mihai și Elwira Petre și cea formată din Cuza și Emy. Marii câștigători ai sezonului au fost Mihai Petre și soția lui.

Marii câștigători ai Asia Express sezonul 4

Asia Express este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu din lacrimă, ci dintr-o mare mizerie, sincer. E intens!

Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur! E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…)

Ne spun: OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum.

Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun!

Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea.

Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI