Irina Fodor, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat la emisiunea de la Antena 1

Irina Fodor, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat la emisiunea de la Antena 1
Irina Fodor, extrem de emoționată la Asia Express

Probele devin din ce în ce mai grele la Asia Express, iar concurenții nu își mai ascund trăirile. Irina Fodor s-a emoționat în momentul în care a observat cum au depășit vedetele din competiție o anumită provocare, așa că nu și-a mai putut ascunde lacrimile.

Irina Fodor a plâns la Antena 1. De ce nu și-a putut abține lacrimile

Concurenții trec prin cea mai dură provocare din viața lor, iar Irina Fodor este alături de aceștia și trăiește fiecare clipă cu intensitate. Vedeta a rămas surprinsă când a observat cum au reacționat vedetele la o probă din competiția de la Antena 1, așa că a izbucnit în lacrimi, fiind cuprinsă de emoții.

Mai exact, în momentul în care concurenții au ajuns la prezentatoarea show-ului de televiziune, aceștia au întrebat unde sunt coechipierii lor. Toți s-au bucurat de revedere, așa că s-a lăsat cu lacrimi, râsete, iar Irina Fodor i-a privit pe toți cum s-au îmbrățișat cu mult dor, chiar dacă despărțirea a fost scurtă.

Ce s-a întâmplat la Asia Express, de fapt

Totuși, această probă a fost una extrem de grea pentru Mihai și Elwira Petre. Cei doi au recunoscut că s-au confruntat cu anumite momente dureroase atunci când au fost separați pentru proba de la Asia Express, iar concurenta a declarat că a fost devastată când a aflat că trebuie să stea departe de soțul ei.

Întâlnirea dintre Mihai și Elwira Petre a fost cu adevărat emoționantă, așa că telespectatorii nu și-a putut abține lacrimile. Același lucru s-a întâmplat și cu Irina Fodor, mai ales pentru că soția dansatorului a rugat-o să nu îi mai separe niciodată, simțindu-se în siguranță doar când este alături de acesta.

Mihai și Elwira Petre, poveste de dragoste ruptă din povești. Irina Fodor a fost uluită

De asemenea, Elwira Petre a mărturisit că și-a cunoscut soțul când se afla la o vârstă fragedă, iar de atunci este îndrăgostită nebunește de acesta. Irina Fodor nu și-a mai putut ascunde emoțiile, așa că a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit ce a dezvăluit concurenta despre partenerul său.

„Am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic și mă gândeam numai la el. Eu l-am cunoscut când eram copil.

E cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine.”, a mărturisit Elwira Petre la Asia Express.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI