25 ian. 2023 | 11:25

Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile. A fost vizionat de peste 99 de milioane de oameni

Diverse
Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile. A fost vizionat de peste 99 de milioane de oameni
Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile. A fost vizionat de cel puțin 99 de milioane de oameni.

Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile. Reprezentanții platformei de streaming prevedeau încă din perioada lansării filmului de acțiune succesul de care urma să se bucure. Materialul a fost vizionat de cel puțin 99 de milioane de oameni, potrivit cifrelor de audiență privind cele mai populare filme şi seriale disponibile în cadrul platformei.

Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile

Netflix a făcut publice cifrele de audiență privind cele mai populare filme şi seriale disponibile în cadrul platformei, anunță sursele externe. Șeful departamentului de conținut, Ted Sarandos, a participat, recent, la conferința Code, unde a dezvăluit două slide-uri cu cele mai populare și vizionate materiale. Ce vedem pe Netflix.

Topul celor mai vizionate filme pe platforma Netflix este condus de filmul „Extraction”. Încă de la început, s-a preconizat că filmul cu pricina va doborî toate recordurile. Reprezentanții platformei de streaming au estimat că 90 de milioane de persoane vor viziona filmul, în primele patru săptămâni de la momentul lansării, de pe data de 24 aprilie 2022.

Trebuie notat că un astfel de succes înseamnă mult peste recordul atins de celebra serie de filme documentare „Tiger King”. Se pare că estimările reprezentanților Netflix nu au fost departe de adevăr. Totuși, nu este clar numărul concret al utilizatorilor care au vizionat materialul, întrucât un singur cont pe platforma cu pricina poate fi accesat de mai mulți indivizi.

Filmul „Extraction” este, de la început până la sfârșit, un blockbuster de acțiune. Actorul principal din producție, Chris Hemsworth, se prezintă într-o formă maximă. Pentru acțiunile sale, în mod special pentru filmările privind schimburile de focuri, se inspiră foarte mult din seria de interes pentru utilizatorii online „John Wick”.

Care sunt cele mai vizionate filme și seriale Netflix

Revenind la topul celor mai vizionate filme Netflix, locul doi este ocupat de filmul „Bird Box”, fiind urmar de filmul „Spenser Confidential”, cu 99, 89 milioane de vizualizări.

Reprezentanții platformei de streaming au realizat și un top al celor mai vizionate seriale. Cel dintâi loc este ocupat de primul sezon din serialul „Bridgerton”, înregistrând vizionări de pe 82 milioane de conturi. Filmul „Lupin Part 1”, precum și sezonul unu din filmul „The Witcher” ocupă locul doi, cu vizualizări de pe 76 milioane de conturi, în lista celor mai vizionate seriale Netflix.

După numărul de ore alocate de către utilizatorii online materialelor Netflix, la capitolul filme conduce filmul „Bird Box”, cu 282 milioane de ore. Pe locul doi se află filmul „Extraction”, cu 231 milioane de ore, urmat fiind de „The Irishman”, cu 215 milioane ore.

La capitolul seriale, tot după numărul de ore, conduce serialul „Bridgerton”, care a înregistrat 625 de milioane de ore, potrivit reprezentanților Netflix. Este urmat de sezonul 4 din serialul „Money Heist”, cu 619 milioane de ore. Pe locul trei se află sezonul 3 din serialul „Stranger Things”, cu 581 milioane de ore.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro