Fiica Sânzianei Buruiană, celebră în Ungaria. Ce concurs important a câştigat micuţa

Fiica Sânzianei Buruiană, celebră în Ungaria. Ce concurs important a câştigat micuţa
Mama ei e tare mandra de ei

Sânziana Buruiană este cunoscută în showbizul românesc. Totuși, vedeta a cam dispărut din spațiul public odată ce a devenit mamă.

Micuța Izabela, celebră în Ungaria

Ei bine, se pare că fetița ei îi calcă pe urme și devine faimoasă. Nu în România, ci în Ungaria.

Sânziana Buruiană este foarte mândră de Izabela. Micuța a devenit un adevărat model și a câștigat un concurs de frumusețe celebru în Ungaria.

Izabela este Little Miss World Hungary, iar Sânziana Buruiană nu își poate încăpea în piele de mândrie pentru faptul că micuța ei s-a întors acasă cu trofeul și marele premiu.

„Sunt foarte fericită că Izabela a câștigat locul 1 la «Little Miss World Hungary». A primit contracte, ședințe foto. Și aici chiar am făcut trei ședințe foto foarte, foarte frumoase”, a spus Sânziana pentru cancan.ro.

Micuța are 5 anișori, iar mama ei s-a ocupat îndeaproape de cariera ei în acest domeniu. Izabela se pregătea anul trecut de o prezentare de modă desfășurată în Dubai.

Se pare că Izabela este fascinată de podiumuri și de camere de luat de vederi, simțindu-se în elementul ei.

Sânziana Buruiană, mamă a doi copii

Sânziana Buruiana este mama a doi copii. Vedeta a făcut-o devenit mamă de doi copii la începutul anului 2021. Ea a renunțat la cariera în televiziune și s-a concetrat pe viața de familie.

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină.

Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, a spus Sânzi.

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior. M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI