Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezențe la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Fiica mijlocie a lui Becali - una din cele mai frumoase prezențe de la nunta surorii sale.

Gigi Becali este un tată împlinit. Fata cea mare, Teodora, s-a căsătorit de curând, iar Alexandra și Cristina își așteaptă și ele ”prințul”. Fetele lui Becali au crescut și sunt gata să iasă din strictețea cu care au fost crescute de patronul FCSB.

Fiica mijlocie a lui Becali – una din cele mai frumoase prezențe de la nunta surorii sale

Gigi Becali și-a căsătorit în weekend-ul trecut fiica cea mare, pe Teodora, care a purtat două rochii de mireasă. Și Alexandra Becali, fiica mijlocie a patronului FCSB, a avut o apariție spectaculoasă și a purtat o rochie lungă gri albăstrui cu un brâu din flori, cel mai probabil specific machedonesc.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului Gigi Becali, este o apariție spectaculoasă de fiecare dată când iese în public. Tânăra a avut o rochie superbă la nunta surorii sale Teodora care a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut.

Alexandra Becali prezentă la evenimentele mondene

Pe rețelele de socializare Alexandra postează fotografii din vacanțele de lux, dar și de la evenimentele mondene la care ia parte. Fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera este pasionată de industria modei și acest lucru se poate observa în ținutele sale. Alexandra, pare că a ales drumul fashion-ului. Tânăra are 23 de ani și este pasionată de evenimentele mondene. Se îmbracă de fiecare dată în trend și nu ratează niciun eveniment de referință din zona de fashion.

Dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, Alexandra este cea mai mondenă și cochetă. Tânăra, studentă la drept, a fost surprinsă de-a lungul timpului în localuri de fițe din nordul Capitalei, semn că este o fire mondenă. Fiica lui Becali a fost în urmă cu două săptămâni la Paris Fashion Week și a postat mai multe filmulețe Alexandra Becali fiind pasionată de fashion. Tânăra iubește și călătoriile și a vizitat foarte multe locații îndepărtate.

Nunta surorii Alexandrei Becali.
Fiica mijlocie a lui Becali una dintre cele mai frumoase prezențe de la nunta surorii sale mai mari.

Alexandra Becali – sexy în orice ținută

Alexandra Becali a fost surprinsă primăvara acesta la o florărie de lux din Capitală unde și-a achiziționat mai multe buchete de flori. Dar nu acest lucru i-a surprins pe paparazzi, ci ținuta pe care o purta tânăra de 23 de ani. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a optat pentru o ținută sport, un trening mulat din catifea de culoarea albastră care i-a pus în valoare formele apetisante. La această ținută sport Alexandra a asortat o geantă fină, de firmă care cel mai probabil costă câteva mii de euro.

Tânăra stă bine și la capitolul automobile. La începutul anului Alexandra și-a achiziționat un bolid de lux care are preț de pornire de 100.000 de euro. Fiica latifundiarului din Pipera a fost văzută într-un mall din București alături de o prietenă radiind de fericire. Se pare că nu shopping-ul i-a adus zâmbetul pe buze, ci mașina care o aștepta în parcare, un Ranger Rover, nou nouț, cu numere de înmatriculare roșii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI