Fiica lui Sile Cămătaru, aroganța supremă. Cum s-a fotografiat bruneta pe bolidul de 100.000 de euro

Fiica lui Sile Cămătaru, aroganța supremă. Cum s-a fotografiat bruneta pe bolidul de 100.000 de euro

Fiica lui Sile Cămătaru are o limuzină de 100 000 de euro, pe care și-a achiziționat-o recent. Este vorba despre un superb Mercedes alb pe care Rebecca și soțul ei, Ninel Moxu, l-au cumpărat chiar în toamna trecută. Cum s-a fotografiat bruneta pe bolidul de 100.000 de euro.

Fiica lui Sile Cămătaru, aroganța supremă

Recent, Rebecca s-a fotografiat sprijinindu-se de limuzină, în parcarea subterană a unui mall.

“Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încalca mai târziu”, a postat fiica lui Sile Cămătaru. În urmă cu câteva luni, după ce achiziţionase maşina, Rebecca a pus haina de blană pe capota acesteia, dând senzaţia că o şterge de praf.

Mai mult decât atât, Rebecca are sute de admiratori pe paginile de socializare, acolo unde fiica lui Sile Cămătaru adună sute de like-uri, mai ales la fotografiile în costum de baie sau în ţinute extrem de provocatoare.

Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, Sile Cămătaru fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Fiica lui Sile Cămătaru s-a mutat în casă nouă

Mașina luxoasă nu este singurul motiv de mândrie pentru fiica lui Sile Cămătaru. Tot la finele anului trecut, aceasta și soțul ei s-au mutat în casă nouă. “Primul Crăciun in căsuța noastră”, a postat Rebecca, încântată că are doar un cămin al ei şi al partenerul ei de viaţă. Cei doi locuiau până acum  ori în vila lui Sile Cămătaru, ori în cea a părinţilor lui Ninel.

„Sa va aduca bucurii si sa fie plină de copii…La multi ani sănătate multă și fericire… Sărbători fericite cumetre la toată familia ta frumoasa… Sărbători fericite să aveți si multă sănătate să vă de-a bunul Dumnezeu!”, le-au transmis amicii, când au făcut postarea cu pricina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI