Temutul Sile Cămătaru s-a schimbat total după gratii. Interlopul spune că s-a regăsit pe calea Domnului

Temutul Sile Cămătaru s-a schimbat total după gratii. Interlopul spune că s-a regăsit pe calea Domnului
Sile Cămătaru atacă în instanță ultima decizie a Curții de Justiție

Sile Cămătaru se află în închisoare, acolo unde execută o pedeapsă de 5 ani și 6 luni pentru crimă organizată. Însă, celebrul interlop a declarat recent că s-a schimbat total după gratii, ba chiar se căiește pentru infracțiunile pe care le-a comis de-a lungul timpului. În acest sens, acesta a început să citească cărți de rugăciuni în speranța că-l va regăsi pe Dumnezeu, iar păcatele îi vor fi iertate.

Sile Cămătaru s-a schimbat total după gratii: ”Vorbesc cu familia la telefon, mă rog cu ei în fiecare seară”

Vasile Bailant (52 de ani) sau Sile Cămătaru, așa cum este cunoscut de toată lumea, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Kanal D  în care vorbește despre cât de mult s-a schimbat de când e închisoare și despre ce a ajuns să facă. În mod surprinzător, interlopul a început să citească cărți de ruguciuni și speră ca fiul său Albert să se izbăvească de lumea interlopă. Albert este cercetat în libertate de oamenii legii după ce a înjunghiat un om, notează WoWbiz.

Sile Cămataru, inchisoare, rugaciuni, interlop
Sile Cămătaru s-a schimbat total după gratii

Sile Cămătaru a devenit cel mai de temut interlop, după ce s-a impus cu forța în fața rivalilor săi din alte clanuri mafiote, de nenumărate ori. Prima oară când acesta a vorbit despre condamnarea sa de pe vremea lui Ceaușescu, tot pentru Kanal D, acesta declara că: ”Am ajuns închis fără să fi făcut vreo greșeală”. Însă, acum, Sile spune că s-a liniștit după viața zbuciumată pe care a dus-o, își recunoaște faptele și se căiește pentru acestea citind rugăciuni în fiecare zi. Astfel, speră ca bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l ocrotească pe fiul său, pentru a nu ajunge la fel ca el.

Reporter Kanal D: Cum trăiești zilele astea până la Crăciun?

Sile Cămătaru: Stau, mă uit la televizor, vorbesc cu familia la telefon, mă rog cu ei în fiecare seară.

Reporter Kanal D: Temutul Sile Cămătaru, în momentul când va ieși de aci, se va retrage definitiv din lumea asta a violenței?

Sile Cămătaru: De fapt, eu m-am retras de mult timp, numai că m-am întâlnit cu niște polițiști de la crimă organizată. Au zis: dom’le, a venit asta cu brațele lui mari și nu putem să ne facem arestările, dar eu eram acolo inopinat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI